Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.519
% 0.57
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.519
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance CEO’sundan Bitcoin Yorumu: Milyarlar Buhar Oldu Ama…

Binance CEO’su Changpneg Zhao, dijital finans piyasasındaki birçok önde gelen ismin katıldığı Almanya’daki OMR Festivali’nde konuştu. Büyük UST ve LANA yıkımına rağmen Bitcoin fiyatının sadece %20 değer kaybettiğini vurguladı.

Bitcoin 50 milyar doların silinmesine rağmen sadece %20 düştü

Almanya’daki OMR Festivali’nde konuşan Binance CEO’su, borsaların yeni bölgelere girme çabalarından bahsetti. Ayrıca, Alman düzenleyicilerle aktif olarak iletişimde olduğunu ve bölgede işe alımların sürdüğünü paylaştı. UST ve LUNA çöküşüne de değinen Binance CEO’su, 50 milyar dolarlık kayba rağmen Bitcoin’in dayanaklı olduğunu vurguluyor:

50 milyar doların kaybolduğu bir olayda Bitcoin’in sadece %20 kaybettiği unutulmamalıdır.

Hamburg’daki OMR22 Konferansında konuşan Binance CEO’su Changpeng Zhao, olayların borsaya zarar verdiğini ancak 50 milyar doların buharlaştığı bir olayda Bitcoin’in yalnızca %20 oranında düştüğünü vurguluyor. Acıkmalarında şu ifadelere yer verdi:

Kısa vadede, meydana gelen bir şok dalgasıydı. Olayların doğal seyri sektörü olumsuz etkiledi. 50 milyar dolar neredeyse yok oldu. Ancak, Bitcoin’in %20 düştüğünü unutmayın. Hatta yükselmeye başladı. İnsanların yeni girişimlerin ne kadar tehlikeli olduğunu anlamaları gerekiyor.

CZ, Binance’in genişlemeye devam edeceğini söylüyor

CZ, ayrıca uygun izinleri almak için Almanya’da çalışmalar yürüdüğünü söylüyor. Yeni ülkelerde düzenlenmiş bir borsa olarak varlıklarını göstermek istediklerini ve bu duruştan taviz vermeyeceklerini ifade etmek için şu ifadeleri kullandı:

Düzenleyiciler buradaki personelimizle temas halinde. Uygun izinleri güvence altına almak için müzakereler şüphesiz devam edecektir. Almanya, Avrupa’nın en büyük ekonomisine sahip. Fransa’da izin aldık diye diğer AB ülkeleri için endişelenmiyoruz. Ayrıca ekibimizi düzenleyici uzmanlığa sahip insanlarla genişletmek istiyoruz.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Binance, 2021 yazında İngiltere, İtalya, Almanya, Hollanda gibi ülkelerde yasalarla ciddi sıkıntılar yaşadı ve mevzuata uygun bir rota seçti. Changpneg Zhao (CZ) o sırada, “günümün yüzde 80’i kuralları düşünmekle geçiyor,” dedi ve her yargı alanındaki yasalara uymak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir