Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.523
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.523
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance CEO’su CZ, Döviz Çıkışlarına İlişkin Verilere Yanıt Verdi!

CZ Binance

Son günlerde, kripto varlıklarının merkezi borsalardan hızla çıkışının arttığına dair veriler ortaya çıktı. Ancak, Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), durumun göründüğü kadar kötü olmadığını savunuyor. Önde gelen analiz platformları Nansen ve DefiLlama, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Binance hakkında açtığı dava haberinin ardından Binance’ten çıkışların arttığını ölçtü. Ancak CZ, bu çıkış verilerinin bazı üçüncü taraf analitikler tarafından çarpıtılabileceğini ve kripto fiyatlarının düştüğü dönemleri de içerebileceğini belirtti.

Nansen’e göre, son yedi gün içinde Binance’ten net 2,36 milyar dolar çıkış gerçekleşti ve Binance.US’den 123,7 milyon dolar çıkış oldu. DefiLlama ise Binance’ten çıkışların 3,35 milyar dolar olduğunu bildirdi. Glassnode verilerine göre ise Binance’in dengesi son yedi gün içinde yaklaşık 1 milyar dolar azaldı.

CZ, Twitter’da yaptığı bir gönderide, bazı üçüncü taraf analitiklerin yönetim altındaki varlıklardaki değişimi “çıkış” olarak ölçtüğü için bazı borsa çıkış verilerinin yanıltıcı olabileceğini savundu. Ayrıca CZ, Binance’in son 24 saatteki çıkışının 392 milyon dolar civarında olduğunu belirtti. Bu rakam, geçen yıl Kasım ayında FTX’in çöküşü sırasında kaydedilen 7 milyar dolarlık günlük çıkışa kıyasla oldukça düşük olduğunu gösteriyor. CZ, volatilite dönemlerinde büyük giriş ve çıkışların normal olduğunu ve bazı analitiklerin yalnızca çıkışları ölçtüğünü de ekledi.

SEC’in Binance ve Coinbase’e karşı açtığı davaların ardından CoinGecko’ya göre, toplam kripto piyasası kapitalizasyonu %7 oranında veya 80 milyar dolardan fazla azaldı. Ayrıca, merkezi olmayan finans hacimlerinin ikiz davaların açıklanmasının ardından %400’den fazla arttığı da belirtiliyor.

Binance CEO’su CZ, merkezi borsalardan kripto varlıklarının çıkışına işaret eden verilere yanıt verdi. CZ, bazı borsa çıkış verilerinin çarpıtılabileceğini ve kripto fiyatlarının düştüğü dönemleri içerebileceğini savundu. Ayrıca CZ, büyük giriş ve çıkışların volatilite dönemlerinde normal olduğunu belirtti. SEC’nin Binance ve Coinbase’e karşı açtığı davaların ise kripto piyasasının genel durumunu etkilediği ve merkezi olmayan finans hacminin arttığı gözlemlendi.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir