Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$60.189
% 6.68
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.189
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Binance CEO’su Bitcoin ve Altcoin’lerde Yükseliş İçin Tarih Verdi!

Binance CEO’su CZ, kripto paraların fiyat hareketleri hakkında yorum yaptı. CEO, Bitcoin ve altcoin varlıklarının 4 yıllık döngüye sahip olduğunu söylüyor. Buna göre, kripto varlıklar 2 yıl yükseliş, 2 yıl ise düşüş yaşıyor ve bu tamamen döngüsel gerçekleşiyor.

Bitcoin ve altcoinler düşüşte

2022’nin başından bu yana kripto piyasası bir gerileme yaşadı. Ayrıca piyasa, birçok kişinin uzun bir döneme gireceğini düşündüğü bir ayı dönemine girdi. Bununla birlikte, geçen hafta işler daha da kötüye gitti. Bitcoin ve altcoin’lerin çoğu, son 7 gün içinde değerlerinin %30’undan fazlasını kaybederek dibi gördü. Düşüşün küresel ekonominin durgunluk dönemine girmesinin ardından gelmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Fortune ile yakın zamanda yapılan bir röportajda, Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), kripto piyasası hakkındaki birkaç fikrini paylaştı.

Binance CEO’su: Çöküş hem felaket hem de fırsat

CZ’ye göre, mevcut Bitcoin fiyat düşüşü hem bir nimet hem de bir felaket. En tepeden satın alıp şimdi varlıklarını önemli ölçüde kaybeden yatırımcılar için bir felaket. Nitekim şimdiden birkaç yatırım platformu tasfiye ile karşı karşıya kaldı. Bunlara Celsius Network ve 3AC de dahil.

Öte yandan, düşüş, dipten satın alabilecek durumda olanlar için bir nimet niteliği taşıyor. Ayı piyasası her zaman Bitcoin ve altcoin biriktirmek için harika bir fırsattır. CZ, kripto piyasasının iki uç noktası olduğunu ima etti. Ayı piyasası ve boğa piyasası. Buna göre, piyasa 4 yıllık bir döngü içinde değişiyor. Yani ayı piyasası için iki yıl ve boğa piyasası için iki yıl var. Boğa piyasası 2021 sonlarında sona ermiş gibi göründüğü için mevcut ayı piyasasının uzaması bekleniyor.

Binance işe alım yapıyor

CZ ayrıca Bitcoin borsası Binance’in toplam personel sayısını mevcut 6.000’den 8.000’e çıkarmak için işe alımları artırıyor. İlginç bir şekilde, Coinbase gibi diğer borsalar personel azaltmaya başladı. Dev borsalardan biri olan Coinbase, şimdiden 1000’den fazla personelini işten çıkardı. CZ, bu dönemde işe almanın makul teklifler alma avantajına sahip olduğu görüşüyle hareket ediyor.

Bitcoin borsası şirketlere yatırım yapacak

CZ, bu ayı döngüsünde Binance’ye bolca birikim yapmayı hedefliyor. Dünyaca ünlü CEO, birikim yapmak için fonlarının yeterli olduğunu dile getirdi. Buna göre dünyanın en büyük Bitcoin borsası Binance, çeşitli teknoloji şirketlerine yatırım yapmaya hazırlanıyor. coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere borsa, Elon Musk’ın yakın zamanda satın aldığı Twitter’a 500 milyon dolar değerinde yatırım yapacağını duyurdu. Ek olarak Binance, finans odaklı bir medya şirketi olan Forbes’a 200 milyon dolar yatırım yapacağını da geçmişte açıklamıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir