Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.121
% 1.75
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.121
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, Bu Pariteleri Listelemeyi Sonlandırıyor!

Binance,Binance Delist

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, spot ticaret platformundan sekiz farklı işlem çiftini çıkarma kararını resmi olarak açıkladı.


▪️ Binance borsası tarafından alınan karar doğrultusunda, ALCX/BUSD, FOR/BUSD, LOOM/BUSD, NMR/BUSD, PEOPLE/BUSD, PUNDIX/BUSD, SPELL/BUSD ve STORJ/BUSD işlem çiftleri etkilenenler arasında yer alacak.

▪️ Kullanıcılar, yukarıda bahsedilen varlıkları Binance platformunda bulunan Tether(USDT) veya diğer alım satım çiftlerini kullanarak alıp satmaya devam edebilecekler.

▪️ Binance, yukarıdaki ifadeye göre, spot alım satım çiftleri için sunulan Alım Satım Botları hizmetini 2023-08-25 03:00 (UTC) itibarıyla sona erdireceğini de belirtti. Bu nedenle kullanıcılar, olası riskleri minimize etmek amacıyla Alım Satım Botlarını sonlandırmadan önce güncellemelerini veya iptallerini gerçekleştirmeleri gerekebilir.

▪️ Alınan karar doğrultusunda yapılan bu değişiklik, Binance platformunda işlem gören varlıkların dönemsel olarak gözden geçirilerek ticaret çiftlerinin güncellenmesinin bir örneğini oluşturuyor. Bu tür değişiklikler, kripto para borsalarının ekosistemlerini optimize etmek ve kullanıcıların en iyi deneyimi yaşamalarını sağlamak amacıyla sıkça gerçekleştirilmektedir.

▪️ Ayrıca, kripto para ticareti yaparken sürekli olarak güncel kalmak ve platformların politika ve hizmet değişikliklerine uyum sağlamak önemlidir. Bu sayede kullanıcılar, değişen koşullara en iyi şekilde adapte olarak başarılı ticaret deneyimleri yaşayabilirler.

▪️ Kripto piyasasının hareketli ve hızlı doğası gereği, anlık haberlerin ve gelişmelerin yakından takip edilmesi büyük önem taşır. Bu nedenle, sizlere kripto dünyasındaki son gelişmeleri en hızlı şekilde sunmaya devam ediyoruz.

Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir