Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.804
% 2.20
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.804
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance, Bu Altcoin İçin Ağ Yükseltmesi ve Hard Fork’unu Destekleyeceğini Duyurdu.

binance

Kripto para ticaret platformu Binance, Arweave (AR) blockchain’inin önemli bir güncellemesi ve Hard Fork olayına tam destek sunacağını duyurdu. Binance, 26 Mart 2024 tarihinde, saat 16:00 itibarıyla AR token işlemlerini, yani yatırma ve çekme işlemlerini geçici olarak durduracağını bildirdi.

Bu durdurma ile, ağın 1.391.330 blok yüksekliğinde gerçekleşecek olan yükseltme ve Hard Fork işleminin, aynı gün saat 17:00 sıralarında sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını kolaylaştırmak amaçlanıyor.

Binance, bu süre zarfında AR token alım satımının platform üzerinde devam edeceğini, böylece kullanıcıların işlemlerinin kesintiye uğramayacağını belirtti. Bu adım, şirketin global kullanıcılarına kesintisiz hizmet sunma taahhüdünün bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Ayrıca, yükseltme işleminin teknik detaylarını kullanıcılar adına yöneteceğini, bu sayede yatırımcıların olası kaygılarını azaltmayı ve sorunsuz bir kullanım deneyimi sağlamayı hedefliyor. Güncelleme sonrası ağın stabil olduğu onaylandığında, Binance AR token işlemlerini tekrar aktif hale getirecek.

Binance 3 Coin’i Delist Ediyor!

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir