Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.235
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.235
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Bu 2 Altcoin İçin Önemli Duyuru Yaptı!

Binance, kredi hizmetini daha fazla kullanıcıya genişletmek için iki kripto para birimini eklediğini duyurdu. Borsanın havuzlarına katılacak iki altcoin, piyasa değerine göre ilk 20 arasında yer alıyor.

Binance, 2 altcoin devi için önemli haberleri duyurdu

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası, Cardano (ADA) ve Avalanche’ı (AVAX) BinanceLoan platformunda desteklenen stake teminat varlıkları listesine eklediğini duyurdu. Borsa bugün bir blog yazısında, ADA ve AVAX yatırımcılarının artık platformdaki diğer kripto paraları ödünç almak için kripto para stake edebileceklerini belirtti.

ADA ve AVAX’in eklenmesiyle borsa, daha fazla kişinin girişime katılmasına izin vermek amacıyla, kullanıcıların teminat olarak bırakabilecekleri kripto paraların listesini artırdı. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız blog gönderisinde şunlar söyleniyor:

Binance, ADA ve AVAX’ı BinanceLoans platformuna teminat varlıkları olarak ekledi. Teminat olarak ADA ve AVAX ile kredi siparişleri, faizi azaltmak için stake edilecektir.

Duyurunun devamında:

  • Binance Loans, desteklenen kripto paraları, faiz oranları, teminat varlıkları ve piyasa koşullarına ve dahili risk yönetimine dayalı olarak maksimum ödünç verilebilir limitler için çok çeşitli seçenekler sunar. Kripto para ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance’in ticari kayıplarınızdan sorumlu olmadığı size tavsiye edilir.

Binance Loans nedir ve neden önemli?

2019’da piyasaya sürülen Binance Loans (Krediler), kullanıcıların başka bir kripto para biriminde kredi alabilmek için teminat olarak desteklenen kripto para birimleri yatırmasına olanak tanır. Ödünç almak ve teminat olarak kullanmak istediğiniz kripto para biriminin platformda desteklenmesinin yanı sıra, alıştırmaya katılmak isteyen Binance kullanıcıları için herhangi bir giriş engeli yoktur.

Kullanıcıların ödünç alabileceği kripto paralarından bazıları Tether (USDT), BUSD, Fantom (FTM), USD Coin (USDC), vb. Benzer şekilde, dünyanın en büyük kripto para borsası, kullanıcıların kredi platformundan diğer kripto para birimlerini ödünç almak için teminat olarak yatırabilecekleri çeşitli varlıkları da destekliyor. Kullanıcılar, kredinin süresini yedi ila 180 gün arasında değişen uygun gördükleri şekilde seçebilirler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir