Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.640
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.640
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Borsasında Yeni İstifalar Geldi !!!

binance borsasında

Binance Borsasının Doğu Avrupa Başkanı, Rusya Başkanı ve Rusya Bölge Genel Müdürü istifa ettiklerini duyurdu.

Binance’nin Rusya Başkanı ve Doğu Avrupa Başkanı olan Gleb Kostarev bugün Facebook hesabından Binance’den istifa ettiğini açıkladı. Ayrıca Binance, Rusya Bölge Genel Müdürü Vladimir Smerkis istifa ettiklerini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Binance’nin küresel ürün ve tasarım başkanı Mayur Kamat resmi olarak istifasını sunmuştu. Geçen hafta ise  Binance’in Asya-Pasifik başkanı Leon Foong’un şirketten istifa ettiğini açıklamıştı.

Binance’den yakın zamanda Baş Strateji Sorumlusu Patrick Hillman, Genel Danışman Hon Ng ve Baş İşletme Sorumlusu Yibo Ling istifa ettiklerini açıklamışlardı.

Doğu Avrupa Başkan Gleb Kostarev yaptığı açıklamada: “Doğu Avrupa, BDT, Türkiye, Avustralya ve Yeni Zelanda’dan sorumlu Başkan Yardımcılığı görevimden ayrılıyorum. Ben de birkaç ay önce APAC’tan istifa ettim. Yerel düzeydeki zorlu çalışmaları ve muhteşem kampanyaları için tüm yerel girişim ekiplerine teşekkür ederiz”

Bu istifaların ardından Binance CEO’su CZ:“Ekip üyelerimizden bazıları daha büyük rollere doğru büyüyor. Bazıları ise Binance’in dışında yer alacak. Bazıları yeni heyecan verici girişimler peşinde. Hatta birçoğuna tanıtım/referans bile sağladım. Biz herkese destek veriyoruz. Biz tek bir topluluğuz.” açıklamasında bulundu.

Binance’deki bu istifaların nedeninin Rusya’nın içinde yer olduğu savaştan dolayı bir çok ülkenin ambargo uygulamasından kaynaklı olduğu düşünülüyor.

Bildiğimiz üzere Binance Rusya‘daki faaliyetlerine son vereceklerini açıklamıştı. Binance Rusya’nın içinde bulunduğu savaştan dolayı Rusya’daki faaliyetlerini durdurma kararı almıştı.

Yaşanan bu son istifaların Binance borsasını nasıl etkileyeceği belirsizliğini korumaktadır. Anlık haberlerden haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

En Hızlı Haber Takibi İçin Telegram kanalımıza katılabilirsiniz katılmak için tıklayın.



Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version