Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.611
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.611
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, Bazı Paritelerde Spot Ticaret Botları Hizmetini Kaldırıyor!

Binance, Bazı Paritelerde Spot Ticaret Botları Hizmetini Kaldırıyor!

Kripto para dünyasının önde gelen borsalarından Binance, önemli bir değişiklik duyurusuyla gündemde. Borsa, 2023-09-29 tarihinde Türkiye saatiyle 02:00’de (UTC) bazı işlem çiftlerindeki Spot Ticaret Botları hizmetini sonlandıracak.

İlginizi Çekebilir: SBF’nin Tahliye Talebi Reddedildi!

İşte kaldırılacak bazı işlem çiftleri:

AAVE/BNB, AERGO/BUSD, AGLD/BTC, ALCX/BTC ,ALGO/BNB, ALGO/ETH, ALPACA/BTC, ALPHA/BTC, BAL/BTC, BICO/BUSD, BNT/BTC, BNX/BNB, BNX/BUSD, C98/BTC, CHESS/BUSD

CLV/BUSD, COS/BNB, CRV/ETH, CTK/BNB, CTK/BTC, DAR/BUSD, DEGO/BTC, DEXE/BUSD, DIA/BUSD, FIL/BNB, FIS/BUSD, FXS/BTC, GLM/BTC, GTC/BUSD, HARD/BUSD, HIGH/BNB, ICX/BTC, ILV/BTC, IOST/BUSD, KDA/BTC, LOKA/BUSD, LTO/BUSD, MBOX/BTC, MINA/BTC, NEO/BNB, OCEAN/BNB, OM/BUSD, PHA/BTC 

Bu değişiklik hakkında dikkat edilmesi gereken bazı önemli hususlar bulunuyor. Binance, yukarıda belirtilen işlem çiftlerinde bekleyen tüm grid emirlerini de 2023-09-29 02:00 (UTC) tarihinde iptal edecek. Ayrıca, bu tarihten itibaren bu işlem çiftleri için Spot Ticaret Botları hizmetini sonlandıracak.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Buna ek olarak, Binance kullanıcıları, hizmetin devam ettiği diğer spot alım satım çiftleri üzerinde işlem yapmaya devam edebilirler. Ancak bu değişiklik, ilgili işlem çiftlerini kullanan kullanıcılar için önem arz etmektedir.

Kullanıcıların varlık ve işlemlerini düzenlemeleri ve bu değişikliğe uyum sağlamaları önemle tavsiye edilir. Binance, kullanım koşulları ve hüküm ve koşullarına uygun olarak bu adımları atmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir