Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.275
% 0.09
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.275
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance Açılış ve Kapanış Saatleri

Binance

Dünyada ve Türkiye’de yatırımcıların kripto paralar işlem saatleri üzerine takip sistemlerine sahip olması, günlük verileri almalarını sağlamaktadır. Açılış ve kapanış saatleri, piyasadaki yatırımların hangi saatlerde artığını ve direnç seviyesini ölçmenizi sağlayacaktır. Belirli bir saati referans almak, düzenli takip etmek ve ülkelerin yerel saatlerine göre yatırımlarınızı yönlendirmek için önemlidir.

Kripto para borsası asla uyumaz ancak günlük açılış ve kapanış saatlerine göre yatırımcılarını bekler. Dünya saatine göre her ülkenin referans alacağı zaman dilimi farklıdır. Türkiye üzerinden açılış ve kapanış saatlerini takip ederek, yatırım araçlarımızı neye göre yönlendirmemiz gerektiğini saptayabiliriz.

Kripto para birimi için günlük kapanış değeri önemlidir. Çünkü al-satçılar ve traderler bu kapanış saatinde oluşan değer değişimine önem verirler. Bu her ne kadar kapanış saatinin ne zaman olduğuna göre değişse de, uluslararası mecrada GMT + 0 gece 24.00 olarak kabul edilen kapanış saatinin psikolojik bir önemi vardır.

Binance ve diğer kripto para borsalarının, BIST ya da Uluslararası borsalar gibi kapanış saatleri yoktur. Binance Saat Kaçta Kapanıyor sorusunun önemi coinlerin trendlerini takip etmek mesele olduğu zaman önem kazanır. Çünkü günlük ve haftalık trendler bu kapanış saatleri baz alınarak yapılır. Binance uluslararası çalışan bir borsa olduğundan dolayı kapanış saati de ülkemizdeki saat dilimiyle farklılık göstermektedir.

Türkiye, GMT+3 saat diliminde yer alan bir ülkedir. Bundan dolayı bizde saat 24.00 olduğu zaman USD/TRY ya da Altın fiyatları sıfırlanırken, bu durum Binance’da farklıdır. Çünkü Binance üzerinden alım satım işlemleri 7/24 ve bütün ülkeler üzerinden yapılmaktadır. Bu sebeple Binance GMT +0saatinde saat gece 00.00da kapanır ve trendler sıfırlanmaktadır.

Binance saat kaçta kapanıyor sorusunun Türkiye için cevabı gece 03:00 saatidir. Eğer bir günlük bazda %5 değer kazınmış olarak gözüküyorsa o oran, saat 03:00′ dan itibaren gerçekleşen değer farkını temsil etmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir