Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$60.909
% 0.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 60.909
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Binance 3 Coin’i Delist Ediyor!

Binance Delist

Dünyanın önde gelen lider kripto para ve Bitcoin borsası Binance 3 coin için delist kararı aldığını duyurdu.

Kripto para ve Bitcoin borsası Binance yapılan incelemeler sonucunda, belirli tokenların listelenmesine devam edilip edilmeyeceğine karar verdi. Binance’in son incelemelerine dayanarak, 03.04.2024 tarihinden itibaren DREP (DREP), Mobile Money (MOB) ve pNetwork (PNT) tokenleri ile ilgili tüm işlem çiftlerinde alım satımı durdurma kararı aldığını açıkladı.

Binance, dijital varlıkların listesini güncellerken çeşitli faktörleri göz önünde bulunduruyor. Bir dijital varlığı listeden çıkarmaya karar verip vermemeyi belirleyen faktörler arasında ekibin projeye olan bağlılığı, geliştirme faaliyetlerinin düzeyi ve kalitesi, işlem hacmi ve likidite, ağın saldırılara karşı kararlılığı ve güvenliği, ağ ve akıllı sözleşme istikrarı, halkla iletişim düzeyi, periyodik durum tespiti taleplerine yanıt verme, etik olmayan veya dolandırıcı davranışların veya ihmalin kanıtı, yeni düzenleyici gereksinimler, sağlıklı ve sürdürülebilir bir kripto ekosistemine katkı gibi unsurlar bulunuyor.

İndirimli Binance Kayıt Linki! Yalnız CoinMuhendisi Ailesine Özel Kod!

Örneğin, işlem durdurulduktan sonra tüm işlem emirleri otomatik olarak kaldırılacak ve varlıkların görüntülenebilmesi için “Düşük Bakiyeleri Gizle” seçeneğinin kontrol edilmesi gerektiği vurgulandı. Ayrıca, kaldırılan tokenlerin Binance’ten çekilmesinin belirli bir tarihten sonra desteklenmeyeceği ve stabilcoinlere dönüştürülebileceği belirtildi. Ancak, bu dönüşümün garanti edilmediği ve kullanıcıların bu süreçle ilgili güncellemeleri takip etmeleri gerektiği vurgulandı.

Dikkatinizi çekebilir: ENS, hedefinin iki katı kadar yatırım aldı!

Binance’in sunduğu diğer hizmetler de bu değişikliklerden etkilenecek. Örneğin, Binance Simple Earn, Binance Loans ve Binance Margin gibi hizmetler, listeden çıkarılan tokenları dikkate alarak işlemlerini güncelleyeceklerini ifade ettiler. Tüm bu önlemler, kullanıcıların güvenliğini ve varlıklarını korumak için alındı. Kullanıcıların güncellemeleri dikkatle takip etmeleri ve gerekli adımları atmaları önemle tavsiye ediliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir