Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.892
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.892
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bank of America, Kripto Para Borsalarına Değindi

ABD’nin en büyük bankalarından biri olan Bank of America (BAC), kripto para borsalarının rezerv kanıtlarının yeterli olmayacağını belirtti.

Popüler kripto para borsası FTX’in çökmesi, tüm sektörü sarstı. Milyarlarca dolarlık bir varlığın buharlaşması, yatırımcıları kriptolardan uzaklaştırmaya başladı. Kripto yatırımcılarına güven aşılamak ve tekrar sektörü canlandırmak isteyen borsalar harekete geçti. Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), borsasının bundan sonra varlıklarını şeffaf bir şekilde paylaşacağını belirtti. Bu harekete, diğer kripto para borsaları da dahil oldu. Ancak, Bank of America tüm bunların acele kararlar olduğunu düşünüyor.

Bank of America, Varlık Paylaşımlarını Güven Uyandırmaya Bağladı

Küresel bankacılık ve finans şirketi Bank of America (BAC), kripto para borsalarının varlık paylaşımlarını acele edilmiş bir güven uyandırma hareketi olarak değerlendirdi.

Banka, borsaların paylaştığı rezerv kanıtlarında çok fazla eksiklik olduğunu belirtti. BAC, halihazırda Merkle Trees aracılığıyla varlık ispatı yapıldığını aktardı. Merkle Trees hakkında açıklama yapan banka, bunun daha kullanışlı bir yöntem olduğunu ifade etti.

Bankanın, varlık kanıtlarındaki eksikliği düşünmesinde manipülasyon nedenleri yer aldı. Varlıkların, sabit bir zamanda gösterilmesi, anlık görüntü alınmadan hemen önce transfer yapılabilmesi gibi sorunlar öne çıkarıldı.

Son olarak BAC, hızlı bir şekilde düzenlemelerin gelmesi gerektiğini savundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir