Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.395
% 3.87
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.395
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Band Coin Neden Yükseldi ?

BAND Coin Neden Yükseldi?

Band Protocol fiyatındaki yükselişin temel nedeni BandChain olarak bilinen ana ağda, geliştiriciler tarafından sunulan ve v2.4. olarak bilinen güncelleme teklifi oldu. Ağ üzerinde önemli güncellemeler yapacak yükseltmeye topluluk oldukça olumlu yaklaşırken, şimdiye kadar 9 milyon BAND Coin ile kullanılan oyların tamamı yükseltmeye olumlu oy verdi.

Sunulan oylamanın 17 Kasım tarihine kadar süreceği de açıklandı. Teklif ile birlikte sunulan metne göre güncellemelerin kabul edildiği senaryoda, BandChain üzerindeki değişimler 21 Kasım tarihinde hayata geçecek.

İşlem ücreti gibi ağ üzerindeki birçok alanda pozitif gelişmeler getiren bu teklif BAND Coin fiyatının yükselişinde en temel etken oldu. 93 milyon dolar piyasa değerine sahip Band Protocol, yakaladığı bu ivme ile 780 milyon doları aşan bir işlem hacmi de yakalamayı başardı.

Bu işlem hacmi ile ilk 20 kripto para birimi arasına giren BAND; Chainlink (LINK), Fantom (FTM), Shiba Inu (SHIB), Polkadot (DOT) gibi kripto para birimlerini de geride bıraktı.

Band için yazının yazıldığı anlardaki güncel fiyat bilgisi :

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir