Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$58.853
% 2.02
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 58.853
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Balina Alarmı: Bu 20 Altcoin’de Alım Çılgınlığı Var!

Bitcoin’in piyasa değeri, Pazartesi günü 41 bin doların üzerine çıktıktan sonra Rus rublesini geride bıraktı. Lider kripto %12’i aşan 24 saatlik kazanımıyla piyasa öncülük ediyor ve altcoin’lere yönelik talep LUNA, BNB, AVAX başta olmak üzere piyasa genelinde çift haneli kazançlarla doğrulandı. Bu yazıda, Ethereum balinalarının son yükseliş esnasında nasıl pozisyon aldığına göz atalım. WhaleStats’tan elde edilen veriler eşliğinde son 24 saate en çok satın alınan altcoin/token’leri listeliyoruz.

Altcoin balinalarını son 24 saatte en çok bu coin/token’leri satın aldı

En büyük 1.000 Ethereum balinasını izleyen WhaleStats, başta Ethereum (ETH) olmak üzere dev cüzdanların son 24 saatte en fazla USDT, USDC, BUSD gibi stablecoin’leri satın aldığını gösteriyor. DeFi protokolü Aave (AAVE) ve FTX borsasının kripto para birimi FTT, Ethereum harici listesinin ilk 5 altcoin’ini tamamlıyor. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, WhaleStats listesindeki en büyük 347.ETH balinası milyon dolarlık Polygon (MATIC) ve Chainlink (LINK) satın alımı gerçekleştirdi. Bu iki kripto para biriminin bugün listede 7 ve 8.sırada yer aldığını görüyoruz. İlginç bir şekilde, Immutable X (IMX) ve Yield Guild Games’de (YGG) listede yer almayı başarıyor.

Immutable X, Ethereum’daki NFT’ler için ilk katman iki ölçekleme çözümü olarak kendisini tanımlar. YGG ise yine NFT odaklı bir DAO yapısına sahip sanal ekonomi geliştirmek isteyen topluluk odaklı bir altcoin projesi. Bu kriptoyla birlikte listesinin genel görünümü aşağıdaki gibidir.

  1. Ethereum (ETH)
  2. Tether (USDT)
  3. USD Coin (USDC)
  4. Binance Coin (BUSD)
  5. Aave (AAVE)
  6. FTX Token (FTT)
  7. Chainlink (LINK)
  8. Polygon (MATIC)
  9. Immutable X (IMX)
  10. Yield Guild Games (YGG)

Balina cüzdanlarındaki küçük hacimli token’ler

Aşağıdaki WhaleStats tablosu, son 24 saat içinde en büyük 1.000 Ethereum balinası arasında en yüksek toplam işlem sayısına sahip 10 küçük küçük hacimli token’i gösteriyor. Kripto odaklı likidite kaynağı Populous (PPT), son 24 saat içinde tekbir işlemde 158 adet satın alındı. Listenin ilerleyen sıralarında borsa token’i BEST ve XCHF gibi stablecoin’ler yer alıyor.

Balina cüzdanlarını dolduran küçük hacimli token’lerin listesi:

  1. Populous (PPT)
  2. Abyss (ABYSS)
  3. Shopping.io (SPI)
  4. DOS Network Token (DOS)
  5. CryptoFranc (XCHF)
  6. Bitpanda (BEST)
  7. InsureToken (INSURE)
  8. MEME Inu (MEME)
  9. Curve.fi (3Crv)
  10. DeGate Token  (DG)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir