Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.493
% 3.13
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.493
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bakkt, Apex Crypto’yu 200 Milyon Dolara Satın Alıyor

Dijital varlık platformu Bakkt Holdings (BKKT), kripto ticaret altyapı hizmet sağlayıcısı Apex Crypto‘yu satın alacağını duyurdu.

Küresel çaplı kripto şirketlerinde, değer artışları ve piyasa kazanımları genişledi. Özellikle kripto altyapı sağlayıcıları ve kripto veri sağlayıcıları üzerinde yoğun ilgi görülmeye başlandı. Kurumsal şirketler, bu hizmetleri bünyelerine katmaya devam ediyor. Küresel kripto para borsası Binance‘nin, yatırımlar için 1 milyar dolar ayırdığını duyurması gündem olmuştu. Bu gelişmelere bir yenisi, Bakkt tarafından eklendi. Dijital varlık platformu, Apex Crypto‘yu satın alacağını duyurdu.

Apex Crypto, Bakkt Bünyesinde Hizmet Verecek

Dijital varlıklara yoğunlaşan ve hizmetlerini bu alanda yönlendiren Bakkt, Apex Fintech Solutions ile Apex Crypto‘nun satışı için anlaşma sağladı.

Çoğunluk hissesini finans borsası Intercontinental Exchange‘e ait olan Bakkt, genişleme çalışmalarını sürdürüyor. Dijital varlık platformu, anlaşma gereğince nakit olarak 55 milyon dolar ücret ödeyecek. Ayrıca anlaşmanın bazı finansal hedeflere ulaşması üzerine, 145 milyon dolar değerinde Bakkt hissesi ve bono ödemesi yapacak.

Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde anlaşmanın tamamlanması amaçlanıyor. Bu anlaşma Bakkt tarafına, gelir artışı ve maliyet tasarrufu sağlayacak.

Konuyla ilgili görüş paylaşan Bakkt CEO’su Gavin Michael, şunları söyledi;

Bu tamamlayıcı işin eklenmesiyle, müşterilerine kusursuz kripto deneyimleri sunmak isteyen finans kurumları, fintech’ler, tüccarlar veya sadakat programları için tercih edilen bir kripto sağlayıcı olmaya hazır olduğumuza inanıyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir