Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.952
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.952
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bahamalar’dan FTX Kararı

Bahamalar’dan FTX için atanan tasfiye memurları davayı Delaware’e devretmeyi kabul etti.

Buna karşın FTX ve Bahamalar arasındaki gerilim tırmanmaya devam ediyor. Ülkenin düzenleyici kurumu yeni FTX yönetiminin yanlış iddialarda bulunmakla suçladı.

Bahamalar FTX Davasını Delaware’e Devredecek

Bahamalar’ın mali düzenleyicisi, iflas açıklayan kripto borsasının sistemlerine yetkisiz erişim elde ettiği iddiaları karşısında FTX’e yönelik muamelesini savundu.

Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu (SCB),yaptığı açıklamada Sam Bankman-Fried’in 11 Kasım’da istifa etmesinden sonra FTX’in CEO’luğunu devralan John Ray’in zamanında harekete geçtiğini, içten ve yanlış iddialarla yanlış beyanlar gerçekleştirdiğini belirtti.

SCB, Ray’in 17 Kasım’da dosyalanan iflas belgelerinin 11. Bölümünde yer alan FTX’in nasıl yürütüldüğüne ilişkin incelemesi hakkında şöyle dedi:

“Komisyonun bu dijital varlıkları güvence altına almak için hızlı harekete geçmesi konu hakkındaki bilgileri güçlendiriyor.”

Bu durum, FTX ile ilgili ayrı iflas işlemlerini birleştirme çabalarının ortasında geldi. FTX Trading Ltd hakkındaki dosyada, New York’taki Bölüm 15 iflas işlemlerinin Delaware’e devredilmesi talebinde bulundu. Talep, daha önce New York Güney Bölgesi ABD İflas Mahkemesinde Bölüm 15 iflas koruması için başvuruda bulunan, firmanın Bahamalar birimi olan FTX Digital Markets Ltd. ile alakalıydı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir