Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.855
% 4.67
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.855
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Bahamalar Düzenleyicisi İddiaları Reddetti

Bahamalar

Bahamalar Menkul Kıymetler Komisyonu (SCB) FTX borçlularının iddialarını reddetti ve soruşturmanın “engellendiği” yönündeki endişelerini dile getirdi.

SCB, 3 Ocak’ta yaptığı açıklamada, ABD merkezli FTX borçlularının temsilcisi John J. Ray III tarafından basında ve mahkeme dosyalarında yapılan önemli yanlış beyanları düzeltmek zorunda kaldığını belirtti. Belgede, 11. Bölüm Borçlularının, Komisyon’un Kasım 2022’de Komisyon’un kontrolü altındaki dijital cüzdanlara aktarılan dijital varlıklara ilişkin hesaplamalarına “alenen meydan okuduğu” belirtildi.

Bu ifadelerin “eksik” bilgilere dayandığını ve borçluların Ortak Geçici Tasfiye Memurlarından bilgi talep ederek gerekli özeni göstermediklerini savundu.

Düzenleyici “Yeni Toekn Basım Talebi” İddialarını Reddediyor

Açıklamada, FTX CEO’su John J. Ray III’ün, Amerika Birleşik Devletleri Finansal Hizmetler Komitesi önünde yapılan bir mahkeme başvurusu sırasında Komisyon’un FTX’e “yemin” altında “önemli miktarda yeni token basma” talimatı verdiğini iddia eden kamuoyu açıklamaları yaptığı belirtildi.

Bölüm 11 Borçluları ayrıca, FTX müşterileri ve alacaklılarının güveninde Komisyon tarafından kontrol edilen dijital varlıkların “çalındığını” iddia etmiş, ancak bu iddialar için herhangi bir kanıtlayıcı dayanak sunmamışlardır.

Komisyon, 11. Bölüm Borçlularının Mahkeme Denetimindeki Ortak Geçici Tasfiye Memurlarının FTX’in AWS Sistemine erişimine izin vermeyi reddetmesi nedeniyle soruşturmasının tehlikeye girdiği endişesini paylaştı. Duyuruda, SCB’nin Bölüm 11 Borçlularının iyi niyetle ve FTX’in müşterileri ve alacaklılarının menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğini umduğu belirtildi.

Bahama menkul kıymetler düzenleyicisinin duyurusu, FTX avukatlarının Bahamalar hükümetinin FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried’den (SBF) yerel yetkililer tarafından kontrol edilen yeni bir kripto para birimi çıkarmasını talep ettiğini iddia ettiği Aralık 2022’deki mahkeme dosyalarından gelen haberlerin ardından geldi.

İlk raporlar, Bahamalar düzenleyicisinin SBF’den yüz milyonlarca dolar değerinde yeni dijital varlıklar basmasını istediğini iddia etti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir