Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.016
% 1.99
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.016
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Babylons Proje İncelemesi

BABYLONS

Babylons, 100’den fazla oyun ortağı ve GameFi meraklılarının genç ve aktif takipçisi ile nihai GameFi hedefi, öncü fırlatma rampası, blok zinciri araç sağlayıcısı ve NFT platformudur. Babylons, oyun ortakları için tam ihtiyaçlarına göre hazırlanmış INO barındırma, IDO barındırma ve ikincil satış hizmetleri sunmaktadır.

Babylons, yeni oyun projesine özel, halka açık token teklifleri ve IDO’lara katılmaya istekli olan canlı bir oyun topluluğuna sahiptir; platform ise yenilikçi mekanizmalarıyla bu süreci demokratikleştirmeyi hedefliyor. Babylons NFT Marketplace, düşük maliyetli para basımı, haftalık ödülleri ve topluluk-hükümet entegrasyonunu pazaryeri yapısına entegre etmesiyle öne çıkıyor. Ayrıca Babylons, iş ortaklarına son teknoloji Hizmet Olarak Blockchain desteği sunuyor.

Babylons (BABI) Token Nedir? Babylons (BABI) Coin Geleceği

Babylons’un kendisi de sürekli gelişiyor ve kısa süre içinde tüm DAO oylama mekanizmalarını etkinleştirmenin yanı sıra çoklu zincir desteğini entegre ediyor. Oyun projeleri platformun temel direğini oluştururken, Babylons aynı zamanda sanat ve sanatçılar için bir alan olup, müzik pazarını zaten kurulmuş olan NFT galerisine kısa sürede entegre eder.

BABI Token Nedir?

Babylons’un token’i olarak geliştirilen BABI Token, kullanıcılarının kilitleyerek token satışlarına katılabildiği, platformda söz sahibi olduğu, oy kullanabildiği ve serbest piyasada fiyatlanan bir yönetim token’ıdır.

Babylons projesi partnerlerinden bahsedecek olursak aralarında :

Trustpad,Poolz,netvrk,MXC Global, gibi şirketler mevcuttur.

TrustPad ($TPAD) project in depth review | by Satoshi_storyteller |  SatoshiClub | MediumPoolz Cross-Chain Token Pools & Auctions | MoonbeamMEXC Global Exchange ile Kartlarla Kripto Satın Alınabilecek • CoinkolikNTVRK Coin Nedir ? Netvrk Coin Nasıl Alınır ? - Bilgi Kripto

Babylons oyun ekosistemindeki topluluktan bahsedecek olursak:

Resim

Babylons projesinin yol haritasından bahsedeceK olursak önümüzdeki günlerde ki hedefleri arasında olanlar:

Q3

Babylons Blockchain

Gaming Guild (Türkiye Dışındaki 1. Guild)

Akademik Yönetim Panosu ve Lonca Araçları

İkinci Büyük $BABI Token Yakma Etkinliği

Q4 :

Babylons NFT Koleksiyonu — Alfa Sürümü

Masaüstü Sürümü Sürümü

Babylons Oyna&Kazan Blockchain Oyunu

Babylons projesine dahil değerli mentörler arasında :

Şant Manukyan ve Dr. Deeban Ratneswaran gibi isimler mevcuttur.

Sant ManukyanDeeban Ratneswaran

Coinmuhendisi olarak bizler sizler için Babylons projesi ile ödüllü AMA Etkinliği düzenlemiştik.Sizler etkinlik detaylarına linkten ulaşabilirsiniz.

Coinmuhendisi-Babylons AMA Özeti

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi NFT’ te gönderildi ve , ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir