Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.272
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.272
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

BabyDoge, Swap Duyurusundan Sonra Yükselişe Geçti

DOGE’nin yavrusu olarak lanse edilen BabyDoge, fiyatın son birkaç saatte yaklaşık yüzde 3 düşmesine rağmen, son iki günü 16’lık bir yükselişle geçiriyor.

BabyDoge düşük piyasa değeri ve yüksek volatilite nedeniyle yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. Sosyal metrikleri verimli bir şekilde kullanan meme token, yaşadığı volatilite nedeniyle kısa vadeli kazanç bekleyen yatırımcıların radarına girdi. Yeni gelişmelerle yaşanılacak anlık yükseliş dalgası, direnç seviyelerini kırmasını sağlayabilir.

BabyDoge Yükselecek mi? Gelişmeler Neler?

BabyDoge, sosyal medya üzerinden yaptığı videolu paylaşımla BabyDogeSwap platformunu duyurdu. 5 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek merkeziyetsiz borsa platformu, kısa vadeli kazanç bekleyen yatırımcıları da projeye çekti.

Ünlü meme token, 50 günlük hareketli ortalamanın üzerinde bir kırılma yaşadı. Yukarı yönlü ivme kazanan token, 200 günlük hareketli ortalamaya doğru hareket edebilir. Son günlerde artış gösteren işlem hacmi, token’in gerekli yatırımcıları içine çektiğini belirtiyor olabilir.

Ünlü meme token, swap platformuyla birlikte, CEX hizmeti sunmayı amaçlıyor. Shiba’nın meme token olarak swap sistemini başlatması, diğer meme token’ler için de örnek oldu.

BabyDoge Grafik

Analizi yapan U Today’e göre, ünlü meme token haberin etkisiyle kendi rallisini başlatmış olabilir. Swap özelliğini duyurmasıyla alım baskısı yaşayan token, direnç seviyelerini hızlıca kırmayı başardı. Yükseliş, boğaların diretmesiyle sürebilir. Swap piyasaya sunulduğunda, destek seviyelerini test etmemesi gerekiyor. Olası bir başarısızlıkta ya da gecikmede volatilite nedeniyle büyük bir düşüş yaşanılabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir