Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.661
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.661
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ay ‘a uzay aracıyla 1 Bitcoin Gönderilecek !!

Ay 'a uzay aracıyla 1 Bitcoin Gönderilecek !!

Dogecoin’deki Ay misyonuna benzer bir şekilde, şimdi sıra 1 Bitcoin’i fiziksel olarak Ay’a taşıyacak. Bu heyecan verici adım, kripto para dünyasında benzersiz bir girişim olarak öne çıkıyor.

Kripto para türev borsası şaşırtıcı bir adım atarak Ay’a fiziksel olarak gönderme kararı aldığını duyurdu. Fırlatmanın,8 Ocak’ta Türkiye saatiyle 12:18’de,Florida’daki Canaveral Uzay Kuvvetleri İstasyonu’ndan gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Bu olağanüstü girişimde, 1MoonBTCixFH3XTrWRCbMpK23o74nQrA1Q adresine gönderilen ve özel bir anahtarla işaretlenen Bitcoin’in, 23 Şubat 2024’te Ay yüzeyine iniş yapması öngörülüyor.

43 gram ağırlığındaki ve 1 BTC yüklü soğuk cüzdan, United Launch Alliance (ULA) Vulcan roketi tarafından taşınacak ve ticari bir Ay iniş aracı olan Peregrine-1’e entegre edilecek. Bu benzersiz olay, kripto para dünyasında sınırları zorlayan ve dijital varlıkları fiziksel uzaya taşıyan bir dönüm noktası olarak kayda geçiyor.

BitMEX’in Bitcoin’i, Ay yüzeyine ulaşan 201 yük arasında hükümetlerden, şirketlerden, üniversitelerden ve NASA‘nın Ticari Ay Yükü Hizmetleri girişiminden biri olarak öne çıkıyor. Bu görev, NASA‘nın 1972’deki Apollo 17 görevinden bu yana Batı’nın ilk yumuşak Ay inişini simgeliyor.

Bitcoin, Dogecoin’e benzer bir şekilde ticari bir yük olarak Ay’a taşınacak. Bu girişim, Dogecoin’in Ay’a başarılı bir şekilde gönderilmesi için alınan NTIA ve FCC onaylarıyla Şubat 2024’te fırlatılacak olan DOGE-1 misyonuyla paralellik gösteriyor. Bu, kripto paraların uzaya yönelik cesur adımlarının ve dijital varlıkların sınırlarının genişlemesinin önemli bir dönemeci olarak kaydediliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir