Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.460
% 3.53
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.460
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Axie Infinity Kurucu Ortağı, 1kx Network’ün Girişim Ortağı Oldu

Popüler NFT tabanlı oyna-kazan oyunu Axie Infinity’nin kurucu ortağı Jeffrey Zirlin, yatırımcı topluluğu 1kx’in girişim ortağı oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Jiho olarak da bilinen Jeffrey Zirlin’in topluluğa katıldığını Twitter gönderisi üzerinden duyuran 1kx Network şu ifadelere yer verdi;

“Jiho’yu kripto para dünyasının en iyi topluluk kurucusu ve takımda olması gereken biri. Onunla çalıştığımız için inanılmaz şanslıyız.”

1kx’in Twitter gönderisine göre Jiho, firmanın yeni oluşturulacak oyna-kazan medyası için yatırım stratejisine rehberlik edecek.

Jiho’nun firması Sky Mavis, 900.000’den fazla kullanıcıya ve 30 günde 8.4 milyon dolarlık hacme sahip olan oyunu Axie Infinity’nin başarısından sonra 3 milyar dolarlık bir değer elde etti.

The Block verilerine göre Axie Infinity, haftanın en çok NFT işlem hacmine sahip oyunu. Oyun, Ekim ayının son haftasında 184 milyon dolarlık bir hacme ulaşmış.

Axie Infinity’nin başarısıyla birlikte, Ekim ayında 3.4 milyar dolarlık kripto para girişimi fonunun yarısı NFT ve blockchain oyun girişimlerine gitti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version