Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.444
% 0.33
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.444
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Avustralyalı Borsa Digital Surge, Alacaklılarına Geri Ödeme Yapıyor

Digital Surge

Avustralyalı kripto para borsası Digital Surge, dijital varlıkları dondurulan 22.545 müşterisine geri ödeme yapıyor.

Kasım ayında yaşanan FTX çöküşü, bir çok kripto borsasını olumsuz etkiledi. Çöküşten sonra FTX ile bağlantılı BlockFi ve Genesis gibi platformlar bölüm 11 iflas başvurusu yaptı. Süreç her ne kadar çoğu kripto firmasını etkilese de bazı borsalar bu durumdan kıl payı kurtulmayı başardı.

Avustralyalı kripto para borsası Digital Surge, 24 Ocak’ta yeni bir kurtarma planını onayladı.

Borsa Alacaklıları, Kurtarma Planını Onayladı

Avustralyalı kripto para borsası Digital Surge, alacaklılarına e posta yoluyla bir kurtarma teklifi önerdi. 24 Ocak tarihinde alacaklılar sunulan teklifi kabul etti.

Teklife göre müşteriler, 16 Kasım’dan bu yana dondurulan dijital varlıkları geri alabilecek. Borsa, onaylanan teklif sayesinde faaliyetlerine devam etme iznine sahip oldu.

Onaylanan 5 yıllık kurtarma planı sayesinde 22.545 müşteriye geri ödeme yapılması planlanmakta. Ayrıca borsa, şirket ile ilişkili Digico’dan 884.543 dolar kredi alarak ticari faaliyetlerine devam edecek.

Digital Surge yöneticisi KordaMentha, FTX çöküş sürecinden az da olsa etkilendiklerini söyledi. Çöküş sürecinde yaklaşık 23,4 milyon dolar zarara uğrayan borsa, müşteri ödemelerini durdurmuştu.

KordaMentha yöneticileri yaptıkları açıklamada, alacaklılara önümüzdeki beş yıl boyunca borsanın üç aylık net karından ödeme yapılacağını belirtti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir