Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.141
% 0.47
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.141
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Avukat, Ripple İçin Önemli Tarihleri Açıkladı: Not Alın!

ABD SEC’in Ripple aleyhindeki davası, düzenleyici Hinman konuşması ve diğer hareketler üzerindeki iddiasını hala koruduğu için yoğunlaşıyor. Mahkeme bir dizi anlaşmazlığı çözmüş olsa da, bazıları hala çözülmemiş durumda. İşte detaylar…

Avukat, karar ile ilgili güncellemeleri paylaşıyor

Avukat James Filan, bekleyen önergeler ve son başvuru tarihine ilişkin güncellemeleri paylaştı. Belgede, özet yargıya yönelik hareketleri vurguladı. Filan, özet hüküm ve tartışmasız gerçeklere ilişkin beyanların 13 Eylül 2022’ye kadar sunulması gerektiğini belirtti. Bu arada, itiraz için son tarihin 18 Ekim 2022 olacağını belirten Filan, itiraz kararına ilişkin son başvuru tarihinin 15 Kasım olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu, brifing bölümünün sonunu getirecektir. Daha sonra her iki taraf da Bölge Yargıcı Torres’in önergelerle ilgili nihai kararını beklemek zorunda kalacak. Filan, Temmuz-Ağustos ortasının onlar için çok yoğun bir zaman olacağını da sözlerine ekledi. Ancak dava bazı alanlarda ilerleme kaydedecek, bazı iddialar ise beklenenden biraz daha uzun sürecek. Avukat, yargıcın bilirkişi önergeleri ve özet karar önergeleri hakkındaki kararları konusunda daha önceki tahminlerine bağlı kalacağını söyledi. Her iki önergenin de aynı anda karara bağlanacağını belirtti. Filan, tarihin 31 Mart 2022 civarında olmasını bekliyor.

Hinman’ın konuşması üzerindeki iddia çözülecek mi?

Bu arada, Hinman’ın e-posta anlaşmazlığının çözümü hakkında hiçbir fikrinin olmadığını vurguladı. Ancak Filan, özet yargılama önergeleri çözümsüz kalırken bu anlaşmazlık üzerinde bir karar verilebileceğine inandığını da sözlerine ekledi. Mahkeme, SEC’e iddialarını savunmak için bir cevap vermesine izin veriyor. Filan, bir sonraki büyük tarih olarak 26 Temmuz 2022’yi belirledi. Komisyonun itirazları bu zamana kadar sonuçlanacak. Ripple ve sanıklar 9 Ağustos 2022’ye kadar yanıtlarını sunacaklar.

Ripple ekosisteminde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor

Bu sırada, en büyük Blockchain şirketlerinden olan Ripple için çeşitli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.  Singapur merkezli kurumsal dijital ödeme çözümü sağlayıcısı FOMO Pay, Ripple’ın isteğe bağlı likidite (ODL) adı verilen likidite çözümünü entegre eden en son fintech firması oldu. FOMO Pay, sınır ötesi hazine yerleşimlerini iyileştirmek için popüler kripto kurumsal teknolojisini kullanacak. Daha önce firma, iki güne kadar sürebilen EUR ve USD işlemlerinin sınır ötesi çözümü için geleneksel ödeme sistemini kullanmıştı. Ancak ODL entegrasyonu ile firma, çok düşük işlem maliyetleri ile anlık bir uzlaşma sağlamayı hedefliyor.

Ripple’ın ODL hizmeti, özel bankacılık ve ödeme sektöründe popülerlik kazandı. Kurumsal çözüm, XRP’yi iki para birimi arasında bir köprü olarak kullanarak, hedef hesapların ön finansmanını ortadan kaldırır. Pperasyonel maliyetleri düşürür. Teknoloji, sınır ötesi işlemlerin en yüksek olduğu Asya’da büyük bir başarı olduğunu kanıtladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir