Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$62.612
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 62.612
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Avegotchi Nedir? GHST Ne İşe Yarar?

Avegotchi nedir? Avegotchi (GHST), DAICO platformu tarafından piyasaya sürülen bir kripto para birimidir. GHST Coin, yönetişin token’ıdır. DAO ekibinin kendi aralarında kullandığı bir kripto paradır. DAO ağında yönetim kararları hakkında oy hakkı elde etmek için GHST Coin ödemesi ile yapılır. 

Avegotchi nedir?

Avegotchi (GHST), merkeziyetsiz bir kripto paradır. Merkeziyetsiz borsa işlemlerinde kullanılmaktadır. NFT piyasalarında alım-satım işlemlerinde kullanılan bir yöntemdir. Projenin amacı, DeFi ekosistemi ile NFT piyasalarında işlem görülebilen bir kripto para inşa etmektir. Bu proje, her ikisine de kendisi ile birlikte yenilikler getirmektir. Proje, tek bir platform üzerinden diğer ekosistemlere erişimi kolaylaştırmayı misyon edinmiştir. Kullanıcılar, NFT’leri satın alarak karşılığında GHST Coin kazanabilirler.

An itibari ile 1 GHST Coin fiyatı 28.88 TL’dir. Güncel döviz kuru ile 1.95 dolara denk gelmektedir. GHST Coin fiyatı son 24 saatte %1.76 değer kazanmıştır. CoinMarketCap sıralamasında piyasalarda 323.sırada yer almaktadır. Ayrıca, GHST Coin’in 24 saatlik işlem hacmi 301.988.621 TL’dir. Dolaşımda olan arzı 60.405.535 GHST Coin iken  maksimum azami seviye arzı bilgisi ise mevcut değildir. 

GHST Coin’in avantajları:

Kullanıcılar, varlıklarını stake ederek beliri bir vadenin sonunda karşılığında GHST Coin elde etme hakkına sahip olurlar. GHST Coin, sınır ötesi cüzdanlar arası transferlerde, alım-satım ve emir işlemlerinde kullanıcılaarına yüksek işlem hızı sunmaktadır.  Yatırımcılar, platform üzerindeki diğer yatırımcılara borç verebilir. Bu kredi karşılığonda DeFi protokolü ve akıllı sözleşmeler üzerinden alacaklarını faizli bir şekilde alabilirler. GHST Coin, kullanıcıları NFT üretebilir ve NFT alım-satışında GHST Coin’i kullanabilirler. Yatırımcılar, sınır ötesi cüzdanlar arası transferlerde diğer platformların aksine daha düşük komisyon ücreti öderler. 

GHST Coin’in dezavantajları:

GHST Coin diğer popüler altcoinlerin aksine kısa vadede düşük kâr sağlamaktadır. Kısa vadede yüksek kâr bekleyen yatırımcılara hitap etmez. Yatırımcılar, bu kripto parayı genellikle merkeziyetsiz işlemler için kullanılmaktadır.

Avegotchi nedir? GHST Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

  • GHST Coin, Binance, Mangala Exchange, Gate.io, UniSwap ve BingX gibi popüler ve işlem hacmi geniş borsalarda listelenmektedir.
  • Öncelikle, yukarıda belirtilen GHST Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz.
  • Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.
  • Kimlik doğrulama işlemi adımlarını eksiksiz bir şekilde tamamlayınız.
  • Ardından, hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamladıktan sonra borsanın para yatırma sekmesinden sizin için uygun olan yöntem ile para transferi gerçekleştiriniz.
  • Son adımda ise, GHST Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek kolayca GHST Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir