Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.206
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.206
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Avail Tohum Turunda 27 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Blockchain ekosistemini birleştirmek için tasarlanan bir Web3 altyapı katmanı olan Avail, başlangıç ​​finansman turunda 27 milyon dolar yatırım topladı. 

Fon infüzyonu öncelikle Avail’in üç temel ürününün geliştirilmesini destekleyecek: “Avail DA”, “Nexus” ve “Fusion Security.” Toplu olarak “Trinity” olarak pazarlanan bu ürünler, Ethereum ve ötesinde veri yönetiminde devrim yaratmaya hazırlanıyor.

Bitcoin 57.000 Doları Aştı: Bitcoin Neden Yükseliyor?

Amiral gemisi bileşeni olan Avail DA, yardımcı katman-2 ağları veya toplamaları için veri alanı sağlayacak şekilde ayarlanmıştır ve Ethereum gibi temel blok zincirlere kıyasla daha hızlı ve daha uygun maliyetli işlem yönetimi vaat etmektedir. 2024’ün ikinci çeyreğinin başında piyasaya sürülmesi planlanan Avail DA, modüler tasarımı ve gelişmiş ölçeklenebilirliği kolaylaştırarak blockchain mimarisinde önemli bir tutuyor.

Veri kullanılabilirliği çözümlerinin ortaya çıkışı, blockchain sistem mimarisinde bir paradigma değişikliğine işaret ederek, işlem yürütme ve veri işleme için modüler işlevselliklere olanak tanıyor. Sıfır bilgili, kanıta dayalı bir koordinasyon toplaması olan Avail’in Nexus’u, Avail ekosistemi ve ötesindeki farklı toplamalar arasında kesintisiz iletişimi teşvik eden önemli bir altyapı katmanı olarak hizmet edecek.

Ayrıca Avail’in Fusion Security girişimi, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi önde gelen kripto para birimlerini entegre ederek ekosistemin güvenliğini artırmayı hedefliyor. Nexus’un 2024’te devreye alınması planlanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version