Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.687
% 4.35
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.687
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Australian Dollar Token Nedir? AUDT Coin Nasıl Alınır?

Australian Dollar Token nedir? Australian Dollar Token (AUDT), Ethereum Blockchain üzerinde çalışan bir stabil coin’dir. Bu makalede, Australian Dollar Token nedir, ne sunar, AUDT coin nedir, nasıl alınır, ne için kullanılır gibi sık sorulan soruların yanıtlarına erişebilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, sizin için hazırladık. Gelin projeyi birlikte inceleyelim.

Australian Dollar Token nedir?

Australian Dollar Token, kullanıcıların Avustralya banka hesabından blok zincirlerine girip çıkmalarına olanak tanıyan bir kripto para projesidir. Ethereum üzerinde çalışan AUDT coin, Avustralya merkezli bir kripto şirketi olan Chrono.tech tarafından piyasaya sürülmüştür. AUDT, Avustralya dolarına bağlı bir stabil coin’dir. Stabil coinler, fiyatı 1:1 oranında dolar veya lira gibi itibari para birimlerine sabitlenmiş kripto paraları ifade eder.

Australian Dollar Token, Avustralya Finansal İstihbarat Kurumu Austrac tarafından gözlemlenmektedir. Bu stabil coin’in tamamen yasal kuruluşlar tarafından denetlendiğini ve ülke yasalarıyla uyumlu bir biçimde çalıştığı anlamına gelir. Yazının yazıldığı sırada AUDT, piyasa değerine göre, en büyük 2925. kripto para birimi konumundaydı.

AUDT coin ne işe yarar?

Ethereum Blockchain üzerinde çalışan AUDT coin, blok zinciri ekosisteminde saklanabilir, ekosistem içerisindeki diğer kullanıcılara gönderilebilir. Bunun yanında AUDT, diğer kripto paralara karşı da bir değere sahiptir. Takas veya kripto para alım satım için AUDT bir ödeme aracı olarak kullanılabilir.

Avantajları nelerdir?

AUDT coin sahipleri, varlıklarını fiat bir para birimi olan Avustralya dolarına geri çevirebilir. Avustralya Finansal İstihbarat Kurumu tarafından denetlenmesi, stabil coin’in güvenilirliğini ve resmiliğini artırır. AUDT sahiplerinin yatırımları, Avustralya bankaları tarafından lisanslı bir biçimde korunmaktadır. Australian Dollar Token, Avustralya içerisinde, internet üzerinden gerçekleştirilen alışverişlerde ödeme yöntemi olarak kullanılabilir.

Birçok kripto para birimi, yüksek oynaklığa ve buna bağlı olarak yüksek riske sahiptir. Yüksek oynaklık, fiyatın geniş bir aralıkta dalgalandığı anlamına gelir. AUDT, Avustralya dolarının değeri Avustralya dolarına bağlıdır bu nedenle tokeni satın almak risk içermez.

Dezavantajları nelerdir?

Birçok kişi, yüksek kazanç potansiyeli nedeniyle kripto varlıklara yatırım yapmaktadır. Stabil coinler, değeri itibari bir para birimine sabit kripto paralardır. AUDT coin’in fiyatı, Avustralya dolarını takip ettiği için kullanıcılara yüksek kâr elde etme imkânı sunmaz.

Australian Dollar Token nedir? AUDT coin nasıl alınır?

Mevcut olarak AUDT coin, Chrono.tech şirketinin kripto para borsası TimeX üzerinden alınabilir. Tokeni almak için öncelikle TimeX’e eksiksiz bir şekilde üye olmanız gerekmektedir. Üyelik işlemini başarıyla tamamlayan yatırımcılar, cüzdanlarına para yatırarak Australian Dollar Token’i satın alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir