Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.056
% 3.10
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.056
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Atletico Madrid Fan Token (ATM) Nedir?

Atletico Madrid Fan Token (ATM) Nedir?

Atletico Madrid Fan Token (ATM), popüler İspanyol spor kulübü Atletico Madrid  tarafından fan token oluşturmak için oldukça sık kullanılan Chiliz altyapısı kullanılarak,  22 Ocak 2020 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Futbol dünyasının devlerinden olan Atletico Madrid kulübünün fan ttoken’ı olan Atletico Madrid Fan Token (ATM) Nedir

Atletico Madrid Fan Token (ATM) Nedir?

Atletico Madrid Fan Token kısaltılmış adıyla ATM Atletico Madrid spor kulübünün taraftar ile etkileşimi arttırmak ve onlara bir çok avantaj sunmak için Chiliz altyapısında  Utility token özelliği ile oluşturulmuştur. ATM sayesinde Atletico Madrid taraftarları kulübe özel oluşturulan NFT’leri kazanabilirler.

Utility Toekn Kavramı Nedir?

Utility token, Türkçe anlamıyla fayda token’ı, kullanıcılara fayda olarak sunulan bir hizmete erişmek için belge niteliğinde olan token’lardır.. Bu token’lar token sahibi olan kullanıcılara, kendilerine özel olarak sunulan hizmetlere erişebilmek ve para ile sahip olamayacağı faydalar sunmayı amaçlamaktadır.

Atletico Madrid Fan Tokeni, tokene sahip kullanıcılarına Socios.com üzerinden kulüp tarafından yayınlanan anketlerde oy kullanma imkanı sunmaktadır.

Atletico Madrid Fan Token (ATM) Avantajları:

Atletico Madrid Fan Token diğer birçok fan token gibi taraftarlar ile Atletico Madrid spor kulübü arasından etkileşim sunmayı amaçlar. Bu etkileşimi kazanmak içinde taraftarlara bir çok avantaj sağlanmakta.

ATM sahibi olan taraftarlar, Atletico Madrid spor kulübü tarafından Socios platformu üzerinde düzenlenen çeşitli yarışma ve oyunlar aracılığıyla ödüller kazanabilmek ve kulüp tarafından taraftarlar için sunulan anketlerde oy kullanabilmektedir.

Atletico Madrid Fan Token sahibi taraftarlar ayrıca kulübün belirlediği kurallar çerçevesinde maç bileti ve kulübün ev sahibi olduğu maçlara da VİP  bilet kazanma şansı yakalayabilirler. Ayrıca taraftarlar oyuncular tarafından imzalanan futbol topu ve formalara erişebilirler.

ATM Fiyat ve Piyasa Verileri:

CoinMarcetCap verilerine göre ATM’nin 25 Kasım 2022 tarihi itibariyle toplam arzı 10.000.000 ATM, dolaşımdaki arzı ise 2,784,124.00 ATM şeklindedir.

ATM Güncel Fiyatı:

 

ATM Nasıl Satın Alınır?

ATM Fan Token’ı  BinanceGate.ioHuobi kripto borsalarından indirimli kodlarımızı kullanarak satın alabilirsiniz.

Fan token’lar ile işlem yapmadan önce Para Mühendisi kanalımızda olan eğitim serimizi izlemeyi unutmayın!!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir