Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.260
% 3.74
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.260
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Asya’nın En Parlak Haftası Token 2049 Singapur

Token 2049 Singapur dünyanın en büyük kripto projelerinin CEO’ları ve kurucuları da dahil olmak üzere kripto endüstrisindeki önde gelen düşünceleri ve gelişimleri ,liderlerinden ve yenilikçilerden öğreneceği ve bunun için 3.000’den fazla katılımcıya ev sahipliği yapacak büyük bir etkinlik.

Token 2049 her yıl Londra ve Singapur’da düzenlenen ve önde gelen WEB3 şirket yetkilileri ve özellikle kurucularının piyasa hakkındaki fikirlerini paylaşıp yeni projeler sunduğu global çapta büyük kabul edilen bir kripto etkinliğidir. Etkinlikte kripto piyasasının gelişmesi için neler yapılabilir konusunda ekosisteme ışık tutulmaktadır.

Token 2049 Singapur,yatırımcıları,girişimcileri ve geliştiricileri ,sektörde söz sahibi kesimi global medyayla kaynaştırarak WEB 3 endüstrisini bir araya getirir ve benzersiz bir ağın oluşumunu sağlar.

Token 2049 Singapur Formula 1 Singapur Grand Prix 2022 yarışı öncesinde iki günlük ana etkinliğin her yerinde düzinelerce buluşma, atölye çalışması ve ağ oluşturma fırsatı yaratarak en etkili figürleri, projeleri ve şirketleri çizmeyi amaçlamaktadır.

​Singapur’da düzenlenen Token2049, 26 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Token 2049 etrafından bağımsız olarak düzenlenen çeşitli yan etkinlikleri içerisinde buludurduğu için Asya’nın en önemli kripto para etkinliği diyebiliriz.Etkinlik kapsamında çeşitli buluşmalar, atölyeler, ağ oluşturma içecekleri, partiler ve Formula 1 Yarışı gibi bir çok programa dahil olan detay mevcuttur.Bu sayede Kriptonun kalbi bu hafta Singapur’da atacak Singapur canlı bir kripto merkezine dönüşecek.

TOKEN2049 Singapur’un sponsor listesi etkinliğe kısa süre kala bir hayli artmış durumda. İsim sponsorları dizisine yeni eklenenler arasında yeni nesil kripto spotu ve türev ticaret borsası OKX; önde gelen donanım cüzdanı üreticisi Ledger; dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olan Kucoin; Hong Kong merkezli dijital varlık borsası AAX; dünyanın en büyük kripto para türevleri kopyalama ticaret platformu Bitget gibi daha bir çok sponsor örneği verebiliriz.

ortaklar_desktop.png

Etkinlik kapsamında önemli proje ve konuşmacı isimlerden bahsedecek olursak:

Pantera kurucu ve Ceo su Dan Morehead,Ftx Ceo su Constance Wang,Tron kurucusu Justin SUN,Bitmex Ceo su Alexander Höptner ve daha bir çok önemli isimden bahsedebiliriz.

Token 2049 Singapur hakkındaki detaylara Linkten ulaşabilirsiniz.


Coinmuhendisi ailesi olarak sizler için Singapur Token 2049’da yerimizi aldık. Ve sizler için etkinlikte geçirdiğimiz süre boyunca etkinlik detaylarını, gelecek vaad eden yeni projeleri ve detaylarını ,projelerin çalışmalarını ve işleyişini yakından takip edip ,topladığımız bütün verileri anlık olarak sizinle bütün sosyal medya hesaplarımızdan paylaşmaya çalışıyoruz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Asya’nın En Parlak Haftası Token 2049 Singapur” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir