Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.575
% 4.27
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.575
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Astar, Alchemy’den Altyapı Desteği Alacak

Alchemy, Polkadot ağında yer alan Astar’a Node altyapısı sağlamak için bir anlaşma yaptığını duyurdu.

Ethereum Virtual Machine ve WebAssembly gibi yazılımları destekleyen Astar, yeni iş birliğiyle altyapısını güçlendiriyor. Alchemy ve Astar ortaklığıyla, Astar geliştiricilerinin altyapı gereksinimlerinin karşılanması için Alchemy’nin SuperNode adlı amiral gemisini kullanılacak.

Astar ve Alchemy Ortaklığı İşleri Kolaylaştırıyor

Ethereum tabanlı altyapı sağlayıcısı Alchemy’nin SuperNode’u anlaşma kapsamında Astar’ın dApp’lerinin bağlı kalması ve arıza süresini önlemesi için bir ara yazılım platformu olarak görev alacak.

API hizmetini Ethereum, Polygon ve Solana gibi Blockchain platformlarında sunan Alchemy ürün başkanı Rob Boyle ortaklık hakkında şunları söyledi:

“Alchemy altyapısı, geliştiricilerin sonsuz ölçeklenebilirlik, doğruluk ve güvenilirliğe sahip herhangi bir dApp oluşturmasını kolaylaştırıyor. Yarının merkeziyetsiz uygulamalarını güçlendirecek daha iyi bir web3 oluşturma çağını teşvik etmek için Astar ile güçlerimizi birleştirmekten heyecan duyuyoruz.”

0x, Aave, dYdX , OpenSea ve Nifty Gateway gibi Ethereum’daki popüler uygulamalar tarafından ölçeklendirme ihtiyaçları için kullanılan Alchemy; Şubat ayında 10.2 milyar dolarlık bir değerlemeyle 200 milyon dolar topladı. Astar iş birliğiyle de hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir