Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.074
% 4.74
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.074
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

AscendEX Neden Yükseliyor?

Ascendex nedir

AscendEX bir global kriptopara ticareti borsasıdır. Günümüzde bir milyondan fazla kullanıcıya sahip olan borsa aynı zamanda kurumsal müşterilere de hizmet vermektedir. Önceki ismi BitMax olan bu borsa blokzinciri teknolojisinin eski ve geleneksel finansa sistemini yeniden tasarlayacağına inanıyor. Bunun dışında bu değişimin kullanıcılar için de finansal özgürlük temin edeceğini söylemektedirler.

Ekip bu inançlarının doğrultusunda yeni nesil dijital varlık ticaret platformu olan AscendEX’i piyasaya sürdü. Piyasa kendini güvenlik ve kolay kullanıcı deneyimi açısından kanıtlamıştır. Borsa ve onun yerel tokeni olan AscendEX (ASD) Token Slowmist güvenlik denetcΩisi tarafından denetlenmektedir.

 

24 saatte 110% yükseldi

Yazının yazıldığı anda ASD Token’ın toplam arzı 780,615,274 ASD’ye eşittir. Maksimum arz ise mevcut değildir. Bu arzın yaklaşık 84%-ü artık dolaşımdadır. Bu sayı ise 660,615,274 ASD’ye eşittir.

Peki, projenin bu kadar kısa sürede hızla yükselişine sebep ne oldu? Bununla ilgili sosyal medya ve topluluk tarafında net sonuçlar görülmemektedir. Fakat On-Chain analizi sayesinde bu yükselişinin nedenini anlamak mümkün.

AscendEX Tokenın Etherscan adresi üzerinden yapılan gözlemler sonucu fiyatın bu yükselişinin sebeplerden biri yüklü miktarlarda yapılan transferler olarak görülmektedir.

Why Ascendex price rise up?

20 ve 16 saat önce borsaların sıcak cüzdanları tarafından yapılan transferler buna örnek olarak gösterilebilir. Konunun daha iyi anlaşılması açısından alımları grafik üzerine entegre edelim.

Ascendex Price Chart

On-chain verilerine göre yükselişin görüldüğü bu bölgelerde kademeli şekilde yapılan alımlar son 24 saatte fiyatın 110% yükselişine neden oldu.

Uyarı: Bu gibi durumlarda alacağınız yatırım kararları tamamen kendinize aittir. Yukarıdaki ASD örneğinde olduğu gibi kripto para piyasasında her gün yüzlerce coin de Pump/Dump olayları gerçekleşmektedir. Pump ve Dump işlemlerinden uzak durmanızı tavsiye ederiz.

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir