Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.341
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.341
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

AS Roma Fan Token (ASR) Nedir?

AS Roma Fan Token (ASR), İtalyan futbol devi olan AS Roma Futbol Kulubü’nün kripto para birimidir. Socios.com ile birlikte hayata geçirilen AS Roma Fan Token (ASR), Chiliz (CHZ) tabanlı bir kripto varlıktır.

ASR Nedir?

2020 yılının Ocak ayında piyasaya sürülen AS Roma Fan Token (ASR), İtalya merkezli Roma spor kulübü taraftarlarının kullanımı için geliştirilmiştir. Socios.com ve As Roma kulübünün iş birliği ile piyasaya sürüldü. AS Roma Fan Token (ASR) ile, taraftarlar ve AS Roma arasındaki bağı güçlendirmek ve etkileşimi artırmak hedefleniyor.

AS Roma Fan Token (ASR) de, diğer tüm taraftar tokenler gibi ERC-20 tabanlı bir kripto para birimidir. Chiliz altyapısı ile çalışan ASR, bir “Utility Token”, yani hizmet token’ıdır. ASR, madenciliği yapılan bir para türü değildir. Ancak AS Roma Fan Token sahipleri, ödül avları ve oyunlara katılarak ASR kazanabilir. Ayrıca kulübün taraftarlara özel açtığı anketlerde oy kullanabilirler. AS Roma Fan Token, kullanıcılara birçok avantaj da sunmaktadır. Avantajlardan bazılarını inceleyecek olursak;

  • AS Roma Kulübü imzalı ürünlerine erişim
  • Taraftarlara özel deneyimler
  • Resmi çevrimiçi mağazalardan avantajlı alışveriş imkanı
  • Dijital rozetler, Kulübe özel NFT’ler
  • ASR stake ederek NFT ödülleri elde edilmesi
  • Birçok maç için ücretsiz bilet şansı
  • Stadio Olimpico stadında rehber turu şansı gibi ASR Token kullanıcıları için birçok avantaj bulunmaktadır.

AS Roma Fan Token (ASR) Yorum

AS Roma Fan Token (ASR), utility token özelliği taşımaktadır. Utility token, kullanıcılara fayda olarak sunulan bir hizmete erişmek için belge niteliğinde olan token’lardır. ASR Token’a sahip olan kullanıcılar da, kendilerine özel olarak sunulan hizmetlere erişebilmektedir. ASR Token, Chiliz blok zincirinde yer alır ve yan zincir olarak Ethereum’u kullanmaktadır. AS Roma Token, Proof of Authority konsensüsüyle çalışmaktadır. Ayrıca kullanım alanları arasında, governance (yönetişim), ödül bölümü ve staking yer alır.

Yönetişim alanında AS Roma Fan Token (ASR)’a sahip kullanıcılar, akıllı kontrat aracılığıyla “taraftar kararı” adı verilen anketlerle oy kullanabilir ve Socios’taki etkileşim odaklı yarışmalardan ödüller kazanabilmektedir. Staking’de, gelecekte AS Roma Fan Token’a sahip olanlar, NFT ödülleri kazanmak için stake edilebilmektedir. Bunun yanı sıra AS Roma Fan Token (ASR) sahipleri, anketlere oy verebilir, yarışmalarda ve kısa sınavlarda rekabet edebilir, diğer kullanıcılarla bağlantı kurarak Socios platformu ile etkileşime girebilmektedir.

ASR’nin toplam 10.000.000 token arzı vardır ve bunun yaklaşık 1.220.010’u bir Taraftar Token teklifi yoluyla kulüp hayranlarına satıldı. Kalan token’lar AS Roma tarafından tutulmaktadır. Topluluk faaliyetlerine ve Binance Launchpool’a katılarak ve doğrudan borsalardan satın alarak elde edilebilir.

ASR Grafik

AS Roma Fan Token (ASR) grafiğini sizler için hazırladık…

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir