Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.329
% 3.19
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.329
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

ARK Investments CEO’su Piyasaları Değerlendirdi

ARK Investments kurucu ve CEO’su olan Cathie Wood YouTube’da katıldığı bir programda küresel ve kripto para piyasalarını değerlendirdi.

ARK Investments kurucusu Cathie Wood, YouTube’da What Bitcoin Did adlı podcast’e konuk oldu. Bu podcast sırasında Fed’in kararlarına ve bunların hem küresel piyasalarda hem de kripto para piyasasında ne gibi etkiler bırakabileceği hakkında yorumlarda bulundu.

ARK Investments CEO’su Cathie Wood Piyasayı Değerlendirdi

Cathie Wood tarafından 2014’te kurulan ARK Investments, kurulduğu günden bugüne büyüme odaklı fonlarını kullanıcılarının hizmetine sunuyor. Fonlarının bünyesine kripto paraları da dahil eden şirket uzun vadeli büyüme odaklı fonlarla kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Katıldığı YouTube podcast’inde piyasaya dair değerlendirmelerde bulunan Cathie Wood, bu dönemde Fed’in hata yaptığını düşündüğünü dile getirdi. Faiz artırımı kararlarında Fed’e açık mektup yazan Wood, bu kararların çıkabileceğine inanmıyordu.

Wood’a göre yüksek faiz oranlarının olması yatırımcılara sabit geliri daha cazip kılıyor. Bu sebeple de yatırımcılar küresel piyasalardan ve küresel piyasalara nazaran daha volatil olan kripto para borsalarından paralarını çekerek başka yatırım araçlarına yöneliyorlar.

Bununla beraber uzun vadede ARK Invest’te yaptıkları bir araştırmadan anekdot aktaran Wood, 2030’da bir Bitcoin fiyatının 1 milyon dolar olacağını ön gördüklerini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir