Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.879
% 1.58
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.879
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

ARK Invest Bitcoin Yükselişlerinde Coinbase Hissesi Sattığını Açıkladı

Ark Invest

Cathie Wood’un ARK Invest‘i Bitcoin fiyatı yükseldikçe Coinbase hisselerini sattığını açıkladı. Geçen hafta içinde, Cathie Wood’un ARK Invest’i yaklaşık 150 milyon dolar değerinde Coinbase (COIN) hissesi sattığını duyurdu.

Bu satış, ARK’ın borsa yatırım fonları (ETF’ler) arasında dengeli portföyler oluşturma ve bir ETF’nin değerinin %10’unu aşan bireysel varlıklardan kaçınma stratejisinin bir parçası olarak öne çıkıyor. aCuma günkü kapanış fiyatı olan 256,62 dolardan satılan COIN hisseleri, 149,85 milyon dolarlık önemli bir elden çıkarmayı temsil ediyor.

Bu satış, ARK Invest tarafından Coinbase hisselerinin en önemli elden çıkarılması olarak öne çıkıyor ve Temmuz 2023’ten bu yana en yüksek ikinci haftalık toplam işlem büyüklüğünü vurguluyor. ARK Invest’in çeşitlendirilmiş portföy stratejisi, varlıkların önemli ölçüde değer kazandığı durumlarda bu tür büyük ölçekli satışları gerektirebilir.

Coinbase’in hisse fiyatındaki artış, Bitcoin fiyatındaki önemli yükselişle birlikte, ARK’ı varlıklarını yeniden dengede tutmaya yönlendiriyorGeçtiğimiz ay, Coinbase hisseleri %80’in üzerinde değer kazanarak aynı dönemde Bitcoin fiyatındaki yaklaşık %50’lik yükselişi yansıttı.

COIN’in ARK’ın ETF’lerindeki ağırlığının %10 eşiğinin üzerinde olması, özellikle Bitcoin’in 70.000 doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasıyla, ARK’tan daha fazla satış beklentisini artırıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir