Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.620
% 1.41
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.620
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Arcade Network Nedir?

ARCADE NETWORK NEDİR? ARCADE NETWORK AMACI NEDİR? 

Merhaba arkadaşlar, bu yazımızda sizlere Arcade Network hakkında detaylı bilgiler vermek istiyoruz. Arcade Network nedir, Arcade Network amacı nedir, Arcade Network ’e nasıl yatırım yapabilirim gibi sorularınızı gelin hep birlikte cevaplayalım.

ARCADE NETWORK NEDİR?

Arcade Network, kısaca ArcadeNet, farklı metaverse alemlerindeki varlıkların çapraz olarak birlikte çalışabilirliğini sağlayan, dünyadaki ilk merkeziyetsiz platformdur. Yani Arcade Network, oyun içindeki varlıkların hareketini sorunsuz olarak sağlayan bir geçiş köprüsü görevini görmektedir. Arcade Network, NFT ve Blockchain teknolojisini kullanarak, oyun için varlıkların bir meta tabanından diğerine taşınmasını mümkün kılar. Ayrıca, Arcade Network içerisinde ARC Notecase adı verilen bir arayüz ile, bu platforma herhangi bir zamanda para yatırma veya bu platformdan para çekmenizi sağlar.

ARCADE NETWORK (ARC) NEREDEN ALINIR?

Arcade Network ARC Token şu anda PancakeSwap borsasında listelenmiştir ve ARC/BUSD paritesinde yatırım yapabilirsiniz. Kanalımızda daha önce “PancakeSwap nasıl kullanılır” yayınlanmıştır.

ArcadeNetwork ARC Token için CoinMarketGap verileri de mevcuttur.

ARCADE NETWORK GÜVENİLİR Mİ?

Arcade Network, Binance Smart Chain (BEP 20) destekli bir projedir. CoinMarketGap verilerine göre 4282. Sırada yer almaktadır ve $0.038 fiyatından işlem görmektedir. Arcade Network projesi arkasındaki takımda, Chinka G (CEO) , Ritam Gupta (CEO), William Thomas ( Facebook İletişim Müdürü ) gibi isimler yer almaktadır.

 

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir