Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.030
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.030
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Aptos Labs, MoonPay İle Ortaklık Kurdu

Katman 1 blok zinciri Aptos’un geliştiricisi Aptos Labs, Bir web3 fintech firması olan MoonPay ile ortaklık kuruyor. Ortaklık ile Aptos ekosisteminin kripto cüzdanı Petra’nın MoonPay ile entegrasyonu sağlanacak.

MoonPay küresel satışlardan sorumlu başkan yardımcısı Bree Blazak konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Büyüyen Aptos ekosistemiyle ilk olarak Petra cüzdanı aracılığıyla entegre olmak, özellikle blok zinciri genişledikçe ve kullanımı arttıkça, misyonumuzu yerine getirmek için atılan başka bir adımdır” dedi.

Petra ile entegrasyonun ardından MoonPay, zincirdeki diğer merkezi olmayan uygulamalarla ortaklık kurmayı planlıyor. MoonPay, daha önce UniversalTrezor ve Opensea gibi şirketlerle de ortaklık kurmuştu. MoonPay ayrıca kısa süre önce platformunda Aptos token APT’yi listeledi

Aptos ise şüphesiz bu yıl kriptodaki en heyecan verici projelerden biri oldu. Her ikisi de daha önce Meta’nın Diem projesinde çalışan Mo Shaikh ve Avery Ching tarafından ortaklaşa kurulan zincir, Solana blok zincirinde kullanılan Rust’ın üzerine inşa edilen ve , Meta tarafından Diem projesi için geliştirilen bir dil olan Move programlama dilini kullanıyor.

Aptos Hakkında Detaylı Bilgi için;

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri telegram, youtube ve twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir