Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.917
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.917
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Aptos Hız Kesmiyor! Önemli Seviyeler Neler?

Aptos

Bitcoin‘in $44.000 seviyelerine ulaşmasıyla birlikte dominasyon artmıştı. Şimdiyse dominasyon seviyelerinin direnç noktalarında olduğunu görüyoruz. Bu,  Ethereum ve diğer altcoinlerin genel olarak biraz daha artış yaşayacağının en büyük göstergesi.

Dominasyon haricinde,  total grafiklere baktığımızda altcoinlerin total grafiklerinin geride kaldığını görüyoruz. Bu da tekrardan bizlere sadece Aptos değil tüm altcoinlerde bir yükselişin kapıda olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla şuanki süreçte Bitcoin trade etmek yerine altcoinlere yönelmek daha karlı olabilir.

Aptos, boğada yıldız olacağı düşünülen , henüz boğasını yaşamamış yeni bir coin.  Bir süredir akümüle olan APT 1 haftadır hareketlenmeye başladı.  Aptos (APT) ‘da şuan önemli bir noktada olduğumuzu söyleyebiliriz.  Başta bahsettiğimiz bu yükselişte ayrışan coinlerden birisi de Aptos olabilir.

Aptos

Grafiğe baktığımızda Aptos ‘un market kırılımı yaşayabileceği bir alanda olduğunu söyleyebiliriz. Eğer $8.3 fiyatlarını geçerse market kırılımı gerçekleşir ve kendini $9.5-$10 seviyelerinde bulabilir.  Bu seviyenin aşılması ciddi bir yükselişin de kapısını aralayabilir. Önemli seviyemiz olan $8.3 üstündeki mum kapanışlarını dikkate almak bu yükselişi kaçırmamanın ilk anahtarı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir