Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.752
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.752
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Aptos Geliştiriciler İçin Hibe Programı Başlattı

Aptos

Aptos, blok zinciri teknolojisi üzerinde üretim yapmak isteyen sanatçılara 20 milyon dolarlık hibe programı başlattı.

Andreessen Horowitz destekli blok zinciri, Novi ekibinin yarattığı geliştirici dostu bir programlama diliyle dikkat çekiyor. Ancak rakip zincirlerin varlığı ve ölçeklendirme çözümleri arasındaki rekabet, sektördeki yoğunluğu artırıyor.

Aptos labs tarafından yeni bir duyuru ise sanatçı ve içerik üreticilerini heyecanlardı.

Aptos, zinciriyle ilgilenen ve bu zinciri geliştiren kişi ve projelerin sayısını artırmayı amaçlayan bu hibe programıyla milyarlarca insana hizmet vermeyi hedefliyor. Bu amaç doğrultusunda yatırımlarını ve ortaklıklarını ikiye katlayan Aptos, yakın zamanda popüler Hint sosyal medya uygulaması Chingari’ye yatırım yaparak TikTok’a rakip olma yolunda adımlar atmıştı.

Sanatçılara ve içerik oluşturuculara yönelik bu hibe programı için başvurular, Aptos Vakfı web sitesinden yapılabiliyor. Başarılı olması durumunda, finansman ve şirketin ekosisteminden “en iyi şekilde yararlanmak” için gereken altyapıya erişim de sağlanacak.

Şirket, milyarlarca insana hizmet etmeyi hedefleyen bir markanın genişlemesini sağlamak için yatırımlarını ve ortaklıklarını ikiye katladı.

Aptos, zincirini kullanarak web3 projeleri üretmek isteyen sanatçılara ve içerik oluşturuculara halihazırda 3 milyon dolar vermişti. Şimdi ise şirket oluşturduğu bu hibe programı ile sektördeki potansiyel yetenekleri ve projeleri desteklemeyi amaçlıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version