Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$59.445
% 0.11
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 59.445
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

ApeCoin ve SHIB Tahmini: Sırada Bu Seviyeler Var!

Shiba Inu (SHIB) ve Apecoin (APE), Mart ayının sonlarında belirginleşen teknik formasyonların destek bölgelerine yaklaştı. SHIB fiyatı paralel bir kanalın medyan çizgisini yeniden test ediyor ve Apecoin, bir üçgen içinde dalgalanıyor…

Apecoin tüm zamanların rekorunu kırabilir

Apecoin (APE), Mart ayındaki ilk büyük rallisinden bu yana çok sayıda trend değişikliğine giriştiği için analistleri şaşırttı. Şimdi, bir üçgen formasyonu oluşurken yukarı yönlü fiyat hareketlerini güçlendiriyor. Büyük ralliler genellikle üçgenleri takip eder, bu nedenle bir sonraki APE fiyat hareketini yakalamak çok karlı olabilir. Analistler, üçgenin dibinden tepesine, mevcut fiyat 10.90 dolardan potansiyel olarak %90’lık bir yükseliş öngörüyor. Bu APE fiyatının 26 dolar zirvesine göre hesaplandı. Analistlere söz konusu alandaki fiyat keşfi, FOMO çılgınlığını daha da ileri götürebilir.

Apecoin fiyatı, üçgenin hangi yönden kopacağına henüz karar vermedi. Ancak 9 saatlik grafikte RSI’ın alıcı bölgesine geri döndüğünü belirtmekte fayda var. Erken risk almak isteyen yatırımcılar, analistlere göre geçersiz kılma seviyelerini yakın takip edebilir. Bu simetrik üçgen Apecoin 9.36 doları kırdığında geçeriz kalacak. Ayılar 9.36 doları aşmayı başarırsa, analistlere göre Ape fiyatı %80 düşerek fiyatı 2.50 dolara gerileyebilir.

Shiba Inu fiyatı umutla dalgalanıyor

Shiba’ya gelince, popüler meme token ayılar fiyatı paralel bir kanalın altına ittiği için destek bulmakta zorlanıyor. Geçen ayın başarılı fiyat hareketleriyle trader’lar, hedefleri 0.00003000 doların üzerine çıkarması nedeniyle stop seviyelerini 0.00002176 doların altına yükseltmiş olabilir. Paralel kanalın ihlali önemli çünkü Shiba Inu fiyatı ilk kez bunun altında işlem görüyor. Aynı zamanda, SHIB fiyat hacmi de 12 saatlik grafikte azalıyor. Analistlere göre henüz bir dip belirtisi olmadığı için Shiba Inu fiyatı düşmeye devam edebilir.

Yükselişin tersine dönmesi için tek umut, RSI’ın konumlandığı yerdir. Shiba fiyatı alıcı seviyesinin limitlerinde ancak henüz bir farklılaşma yok. Bu noktada, satın alma sadece spekülatif bir zar atmadır. Boğalar, şu anda 0.00002700 dolar olan paralel kanal içinde medyan çizgisinin üzerinde fiyat hareketi kurarsa, analistlere göre düşüş trendi geçersiz kalacak. Bu senaryo gerçekleşirse, 0,000030 doların üzerindeki genişletilmiş hedefler masaya geri dönecek ve mevcut Shiba fiyatından %20’lik bir artışla sonuçlanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir