Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.623
% 1.47
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.623
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ape Terminal Nedir? Ön Satışlara Nasıl Katılım Sağlanır?

Bir ön satış platformu olarak 2023 sonlarında kurulan Ape Terminal Launchpad, kripto projeleri için 3 milyon dolara yakın bir yatırım topladı. Yalnızca bir ön satış platformu olmakla kalmayıp aynı zamanda kendi cüzdanını ve birçok özelliği de barındırmakta.

Ön Satışlara Nasıl Katılım Sağlarım?

Ön satışlara katılım sağlayabilmek için öncelikle Ape Terminal Launchpad websitesini ziyaret ediyoruz.

Sağ tarafta bulunan Connect Wallet sekmesinden Ape Terminal ‘e Metamask cüzdanımızı bağlayıp kayıt sağladığımızda ise bide 25 dolar değerinde bonus verdiğini görüyoruz. İleride Tier sisteminin gelmesi ve kendi tokenı olan ATX’in kullanılması beklenmektedir. Henüz Tier sistemine geçiş yapılmadı. Buradaki avantajları değerlendirmek gelecekte oldukça önemli olacak.

Gelecekte Bizi Bekleyen Ön Satış Var Mı?

Elbette fırsatlar dünyasında fırsatlar bitmiyor. Yine Ape Terminal ‘e gelmesi beklenen bir Launchpad’e katılım sağlamayı daha ayrıntılı olarak birlikte inceleyelim.

Launchpad geleceğine baktığımızda ilk gözümüze çarpan proje xSwap. Yine ortalama alım hakkı olarak ortalama 200-250 dolar tahsis edilmesi muhtemel görünüyor. Ön satışa hak kazanmamız durumunda ise %25 oranında bir kesinti yapılıyor. Örneğin 200 dolarlık bir alım yaptıysak 50 doları kesintiye uğruyor ve platforma aktarılıyor.

Bunu kimse önemsemiyor çünkü ön satışlarda elde edilen karlar genellikle 10 katın üzerinde oluyor. Yine ön satışa katılabilmek için cüzdanımızda 200-250 dolar bir bütçe bulundurmamız gerekiyor. Ön satışa kayıt başladığında takip ettiğimiz projelerin ön satışına kayıt yaptırabiliyoruz. Bu fırsatları ise Coin Mühendisi, Para Mühendisi ve AirDrop Mühendisi kanallarımızda paylaşıyoruz.

xSwap Projesinin Detayları Nelerdir?

XSwap, Chainlink’in Çapraz Zincir Birlikte Çalışabilirlik Protokolünü (CCIP) kullanan ilk platformlardan biridir. Bu adım, XSwap için oldukça ayırıcı bir özellik.

Merkezi olmayan oracle ağıyla tanınan Chainlink, blok zinciri birlikte çalışabilirliğinde bir atılım olarak Çapraz Zincir Birlikte Çalışabilirlik Protokolünü (CCIP) tanıtıyor. CCIP, varlıkların farklı blok zincirleri arasında taşınmasını optimize etmek ve basitleştirmek için tasarlanmıştır.

xSwap, üçüncü taraf projelerin zincirler arası likidite hareketlerini minimum çabayla entegre etmesine olanak tanıyan bir dizi araç sunar. Bu yenilikçi yaklaşım, tek zincirli uygulamaların zincirler arası mesajları kolaylıkla işleyecek şekilde dönüştürülmesini mümkün kılmaktadır.

Chainlink’in güvenli ve güvenilir protokoller konusundaki itibarından yararlanan XSwap, takaslar sırasında kullanıcıların varlıklarının her zaman güvende olmasını sağlar. XSwap’in doğal güvenlik özellikleri ve Chainlink’in sağlam CCIP protokolünün birleşimi, genellikle zincirler arası transferlerle ilişkili riskleri en aza indirir. Ape Terminal üzerinden xSwap projesinin ön satışına katılma imkanı bulmayı umuyoruz.

Bildiğiniz gibi birçok fırsat arka arkaya gelmekte. Bir noktadan sonra dolandırıcı projeler ile sağlam projeleri ayırt etmek oldukça zor olabiliyor. Biz de elimizden geldiğince sağlam ve geleceğe yönelik parlak gördüğümüz projeleri sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz.

  • ApeTerminal’i kullanmak için öncesinde platforma giriş yapmanız gerekmektedir. Linki kullanarak platforma girebilirsiniz ve 25 dolar bonus bakiyenizi tanımlayabilirsiniz.
  • Diğer Blog içeriklerimiz için linki takip edebilrsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir