Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.026
% 0.68
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.026
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ape Coin (APE) İçin Tehlike Çanları Çalıyor

Bored Ape Yacht Club’ın SEC tarafından incelemeye alınması, APE coin fiyat istikrarını tehlikeye soktu.

NFT sektörünü de radarına alan SEC, ApeCoin tarafında soruşturma başlatmıştı. Haberin etkisiyle APE, coin yatırımcılarının panik satışlarıyla karşı karşıya kaldı. Tüm gelişmelerden sonra, boğaların popüler coin’den uzaklaşmasıyla düşüş yönlü trend oluşmaya başladı.

APE Coin Geleceği, Neler Oluyor?

NFT hizmet sağlayıcısı ApeCoin, ayı piyasasından etkilenen kripto paralardan biriydi. ATH seviyesinden oldukça sert bir düşüş yaşayan coin, topluluk tarafından yoğun destek gördü. Projenin ve arkasındaki şirketin güvenilir olduğunu düşünen kripto yatırımcıları, ayı piyasasının etkisiyle yaşanan düşüşten çekinmediler. Ancak, SEC tarafından hamle yapılacağı haberi işleri olumsuz yönde etkiledi.

Geçtiğimiz gün yaşanan haber etkili düşüş, APE için yaklaşık yüzde 10’luk bir çakılmaya neden oldu. Panik satışının da etkisiyle, 4.613 dolar seviyesinde kadar düşüş yaşandı. Ancak projenin maksimalistleri, bu seviyeden güçlü alımlar gerçekleştirerek fiyatı destekledi.

Satış baskısının biraz daha sürmesi 4.5 dolar seviyesindeki destek noktasını zorlayabilir. Bu noktanın kırılması, direk 4.4 dolar seviyelerine hızlı bir düşüş yaşatabilir. Ancak, boğaların tekrar dönmesiyle yaşanacak alım baskısı da fiyat istikrarını koruyabilir. Özellikle SEC tarafındaki soruşturmanın olumlu sonuçlanması, coin fiyatında yükseliş yaratabilir. Önceki seviyelerinden önce 4.9 dolar seviyelerindeki direnç noktasını kırması gerekiyor. Satıcıların yoğun olduğu bölgedeki direnç kırılırsa, tekrar düşüşten önceki 5.2 dolar seviyesi görülebilir.

APE Coin Verileri

APE verilerine bakıldığında, popüler projenin sosyal metriklerinde önemli ölçüde artış gözlemlendi. Ağustos ayına kadar sosyal aktivite konusunda kan kaybeden proje, Eylül sonunda yükselişe geçmeyi başardı.

Ancak boğaları endişelendiren esas nokta, coin’in borsalardaki artan arzı oldu. Ayı piyasasının getirdiği endişe ortamı, yatırımcıların token’leri ellerinden çıkarmak için borsalara transfer ettiğini gösterdi. Verilere göre, APE tarafında bu ay 1 milyon adetten fazla arz artışı görüldü.

Popüler coin tarafında arz artışının sürmesi, olumsuz haberlerin etkisini devam ettirmesi ve kripto piyasasındaki ayı sezonu sancılarını da beraberinde getirebilir. Boğaların yavaş yavaş uzaklaşması ve grafiğin ayılar tarafından yönetiliyor olması göze çarpıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Ape Coin (APE) İçin Tehlike Çanları Çalıyor” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir