Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.107
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.107
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

AOZ, Kullanıcılar İçin 10 Ücretsiz Mystery Box NFT Kampanyası Başlattı

Yenilikçi NFT projesi AOZ, ilk çıkışı 11 Ekim’den 3 hafta sonra 1 Kasım 2021’de NFT Mystery Box kampanyasını başlatarak bir dönüm noktasına daha ulaştı. Kampanya iki hafta sürecek ve 14 Kasım’da sona erecek. Kampanyaya başarılı bir şekilde rezervasyon yapan kişiler, ücretsiz AOZ NFT Mystery Box’a sahip 10 şanslı katılımcıdan biri olabilecek.

Mystery Box’ta Neler Var?

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mystery Box NFT’sinin içinde, WKgallery’nin önde gelen sanatçıları tarafından elle çizilmiş karakterler bulunur. Bunlar, süper nadir krallar (% 0,5), süper nadir kahramanlar (%2), nadir savaşçılar (%22.5), normal koruyuculardır (%75). Bunlardan herhangi birini kazanmanız mümkündür.

AOZ vatandaşlarının en heyecan verici özelliklerinden biri, Metaverse’deki etkilerini genişlettikçe “merkez şehir” inşa etme misyonunu yavrulara geçirerek üreme klonlama ve mutasyon yeteneğine sahip olmalarıdır. Orijinal 1.993 AOZ vatandaşlarının klonlanmış ve mutasyona uğramış torunları, yalnızca AOZ mirasını almakla kalmayacak, aynı zamanda yeni bir çağa öncülük ederek merkez şehir ruhunu sürdürürken özel kimliklerle evrimleşecekler.

Ayrıca, AOZ ekibi gelecekte 1.993 NFT’nin her biri için bağımsız bir kişilik ve yapay zekadan güç alan bir ruh yaratmayı hedefliyor. Bu durum, NFT sahiplerinin NFT’leriyle bir diyalog aracılığıyla iletişim kurabilecekleri ve onlarla sohbet ederek bağlantılar kurabilecekleri anlamına geliyor.

Bunlar sadece buzdağının görünen kısmıdır.

Rezervasyon Nasıl Yapılır?

Rezervasyon hizmeti, bu yıl resmi olarak lansmanı planlanan AOZ Public Sale’in bir tanıtım kampanyası olarak geliyor. AOZ ekibi, daha sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sağlamaya yardımcı olmak için rezervasyon sürecini oldukça basit hale getirdi. Öncelikle AOZ web sitesine gidin ve rezervasyon sayfasını açın (şu bağlantıya giriş yapın: https://aoz.org/mint). “Rezerve Et”e tıkladığınızda cüzdanınıza bağlanmanız istenecektir. Başarılı bir cüzdan bağlantısının ardından NFT airdrop fırsatınız rezerve edilecektir.

Başarılı Rezervasyon Nasıl Olur?

Ücretsiz AOZ NFT airdrop için tüm rezervasyonlar arasından rastgele 10 tane seçilecek. 14 günlük rezervasyon dönemi 14 Kasım 2021’de kapandıktan sonra kazanan listesi açıklanacak ve kazananlar ücretsiz AOZ NFT’lerini AOZ web sitesinde talep edebilecekler.

AOZ Hakkında

Metaverse Studio tarafından desteklenen Age-of-Z vatandaşları, mahremiyeti korumak için yenilikçi ve iş birlikçi sistemlerin teşvik edildiği kendi kendine yeterli, otomatik ve uyumlu bir dünya inşa etmeye adanmış, elle çizilmiş 1.993 benzersiz ve fütürist karakterdir. Özgürlükçü, barışçıl, kapsayıcı ve merkeziyetsiz bir dünya vizyonuyla hareket eder.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir