Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.926
% 2.29
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.926
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Anthony Scaramucci’nin Bitcoin Açıklamaları!

Milyarder yatırımcı Anthony Scaramucci, Bitcoin hakkında önemli bir açıklama yaptı: “Talebin çok artacağını öngörüyorum.” Bitcoin yanlısı milyarder Scaramucci, gelecekte Bitcoin’e olan talebin artacağını öngördüğü bir açıklama yaptı.

Bitcoin Yatırımcı Günü kapsamında SkyBridge Capital’in kurucusu olan milyarder Anthony Scaramucci, Bitcoin’e yönelik talebin geleceğini değerlendirdi ve önümüzdeki on yıl içinde önemli bir artış öngördü. Scaramucci, Yahoo Finance ile yaptığı görüşmede, bu öngörüye katkıda bulunan çeşitli faktörleri açıkladı.

Bireysel yatırımcıların ve büyük kurumsal katılımcıların yer aldığı etkinlik, Bitcoin’i daha geniş bir kitle için erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor. Scaramucci, özellikle SEC’in Bitcoin ETF’lerini onaylaması ve Nisan ayı sonunda gerçekleşmesi planlanan yarılanma etkinliği gibi faktörlerin, Bitcoin talep dinamiklerindeki değişimi etkilediğini belirtti. Nisan ayının 20’si veya 22’si gibi planlanan yarılanma etkinliği, günlük yeni Bitcoin arzını fiilen yarı yarıya azaltacak ve potansiyel olarak fiyatlarda artışa neden olabilecek. Scaramucci, bu etkinliğin piyasa dinamikleri üzerindeki potansiyel etkisini vurguladı ve talepte önemli bir artış beklediğini söyledi. Ancak, Scaramucci, Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasından sonra Grayscale’in BTC varlıklarının beklenmedik şekilde azalması gibi piyasa hareketlerinin öngörülemez olduğunu da kabul etti.

Bu durumu, iflas kayyumlarının piyasayı GBTC ile doldurması ve bireysel yatırımcıların ETF ürünlerinden daha düşük ücretler arayışında olması gibi faktörlere bağladı. Daha geniş ekonomik bir bakış açısıyla konuşan Scaramucci, Galaxy Digital’den Mike Novogratz’ın yaklaşan servet transferine dair görüşlerine atıfta bulundu ve ABD’li baby boomer’ların sahip olduğu 84 trilyon dolarlık servetin genç nesillere aktarılmasının beklendiğini belirtti.

Scaramucci, Bitcoin’in benimsenmesini teknolojik trendlere benzeterek, genç demografik grupların dijital varlıkları benimsemeye daha yatkın olduğunu öne sürdü. Scaramucci, Michael Novogratz ve Cathie Wood gibi isimlerin 1 milyon dolarlık Bitcoin tahminlerine atıfta bulunarak Bitcoin’in geleceğinin olumlu olduğunu belirtti. Scaramucci, Bitcoin’in bu kadar yüksek seviyelere ulaşmasa bile, dijital bir altın standardı olarak kabul edilebileceğine inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir