Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.925
% 2.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.925
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ancient8 Nedir? Ne İşe Yarar?

Ancient8

Ancient8 Chain Nedir?

Ancient8 Chain, web3 oyunları ve tüketici DApps alanında karşılaşılan ölçeklenebilirlik ve benimsenme zorluklarına çözüm sunmak üzere özel olarak tasarlanmış bir Ethereum Layer 2 çözümüdür. OP Stack tarafından desteklenen ve Celestia ile güçlendirilen bu çözüm, hız, maliyet etkinliği ve geliştiricilere en son teknolojiyi sağlama konusunda önceliklidir.

Projenin Vizyonu

Ancient8 Chain’in temel vizyonu, önümüzdeki 100 milyon Metaverse vatandaşını güçlendirmektir. Gelişiminden başlayarak kapsamlı bir oyun altyapı zincirine dönüşümümüze kadar, bu vizyon değişmeden kalmıştır. Bugün Ethereum üzerinde, kitlesel benimsenmeyi teşvik ediyor, oyunu demokratikleştiriyor ve mükemmel bir on-chain deneyim için modüler bir blockchainin öncüsü oluyoruz. Bu vizyonu gerçekleştirirken, Ancient8 Chain, Web3 oyunlarının ilerlemesinin bir katalizörü olarak konumlanıyor.

Ancient8 Chain’in Benzersizliği

Ancient8 Chain’in benzersizliği, OP Stack üzerinde bir Layer 2 oluşturma kararının alınmasıyla başlar. Bu karar, web3 oyunları ve tüketici DApps için en iyi altyapıyı oluşturma çabasının bir parçasıdır. Optimism’in Superchain konseptiyle uyumlu olan bu karar, ölçeklenebilirlik ve bileşebilirlik vadeder.

Ancient8 Chain’in bir diğer önemli özelliği, Celestia’nın devreye girmesiyle daha da derinleşir. Celestia, altyapıyı güçlü bir Veri Erişilebilirliği ile donatarak gelecekte ölçeklenebilirlik ve çeşitli sistemlerin bir arada var olacağı bir gelecek vadeder.

Dikkatinizi çekebilir: Hong Kong’da Ilk Altın Tokeni!

Ancient8 Vakfı ve Merkeziyetsiz Yönetişim

Ancient8 Vakfı, Ancient8 Zinciri ve merkeziyetsiz yönetişimin benimsenmesini teşvik etmeye odaklanmıştır. Topluluk birliği ve gücü tarafından yönlendirilen bir vizyonla, Ancient8 Vakfı, Web3 oyunlarının geleceğini şekillendirmeye kararlıdır.

Ancient8 Vakfı’nın merkeziyetsiz yönetişim modeli, karar alma yetkisini doğrudan topluluğa verir. Token tabanlı oylama yoluyla, hem token sahipleri hem de Ancient8 Kolektifi, ekosistemin geleceğini belirleme konusunda yetkilendirilmiştir. Ancient8 İyileştirme Önerisi (AIP) çerçevesi, ekosistemi etkileyen fikirlerin önerilebileceği bir platformdur. Bu öneriler, geliştirici hibelerinden ortaklıklara, stake ödüllerinden hazine tahsisine ve ürün güncellemelerine kadar çeşitli kategorilere ayrılır.

Yatırımcılar

Ancient8, Ocak 2022’de, önde gelen blockchain yatırımcıları ve yapımcılar tarafından desteklenen bir tohum turunda 4 milyon dolar topladı. Haziran 2022’de, başka bir dönüm noktası olan özel bir finansman turunda 6 milyon dolar daha toplandı. Bu başarı, Ancient8’in vizyonunu ve yaklaşımını doğrulamanın yanı sıra, yatırımcıların projenin potansiyeline olan güvenini de vurgular.Ancient8

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir