Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.396
% 3.33
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.396
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Analistler Uyardı: Bu 2 Metaverse Coin Sert Düşebilir!

Analistlere göre destek zayıfladıkça popüler metaverse coin projeleri Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) önemli kayıplarla karşı karşıya kalabilir. MANA ve SAND geçtiğimiz hafta düşüş yaşadı.

“Popüler metaverse coin projeleri kritik eşikte duruyor”

Analistler, SAND desteği sürdürürken, MANA’nın kritik desteği ihlal etmiş göründüğünü belirtiyor ve boğalar devreye girmezse, her iki metaverse coin projesinin başka bir düşüşle karşı karşıya kalabileceğini söylüyor.

Ayrıca analistlere göre Decentraland ve The Sandbox, küresel kripto para birimi piyasa değeri 2 trilyon doların altına düştüğü için bir düzeltme yapılması gerekebilir. Analistler, her iki token de satış baskısı artarken, zayıf destekle işlem gördüğünü belirtiyor. Analistlerin bu iki önemli metaverse coin projesine ilişkin analizlerini kendi anlatımlarıyla Coinmuhendisi.com okuyucuları için hazırladık.

“Decentraland hayati desteği ihlal ediyor”

Decentraland, kritik direncin üstesinden gelmekte başarısız olduktan sonra önemli kayıplara bağlı görünüyor. Metaverse oyununun MANA tokeni, geçtiğimiz hafta %23’ten fazla düşüş yaşadı. Düşüş, MANA’nın Kasım 2021’in başından bu yana fiyatının tutulduğu paralel bir kanalın üst sınırından reddedilmesinden sonra geldi. Decentraland 2,25 dolarlık destek seviyesini aştığına göre, daha dik bir düşüş mümkün.

Fiyat geçmişi, modelin üst kenarı reddettiğinde MANA’nın kanalın orta veya alt trend çizgisine geri dönme eğiliminde olduğunu gösteriyor. Benzer bir fiyat hareketi, %19’luk bir düzeltmeyle 1,71 dolara yol açabilir. Ancak bu destek seviyesi tutamazsa, MANA 1,21 dolara doğru daha da düşebilir.

2,78 doların üzerine bir artışın karamsar görünümü geçersiz kılabileceğini belirtmekte fayda var. Önemli direnç alanını geçmek, kenarda kalan yatırımcıları piyasaya yeniden girmeye teşvik edebilir. Bu gibi benzersiz koşullar altında, MANA 3,75 dolara yükselme gücüne sahip olabilir.

“Sandbox pamuk iplikle askıda kalıyor”

Sandbox, daha fazla kayıptan kaçınmak için boğaların savunması gereken kritik bir destek alanının üzerinde duruyor. SAND, geçen hafta piyasa değerinde 0,84 puan kaybetti. Ani düzeltme, Metaverse tokenini 2021 Kasım ortasından beri içinde bulunduğu azalan bir üçgenin X eksenine itti. Sandbox, bir düzeltmeden kaçınmak için artık bu seviyeyi destek olarak tutmalı.

Üçgenin Y ekseninin yüksekliği, belirleyici bir günlük mum çubuğunun 2,56 doların altında kapanmasının neredeyse %68’lik bir geri çekilmeyi tetikleyebileceğini tahmin ediyor. Böylesine önemli bir satış, SAND’ın 0,77 dolardan destek bulmasına neden olabilir.

3,30 doların üzerinde bir itme, SAND’ın düşüş tezini geçersiz kılabilir. Bu direnç seviyesinin üzerinde sürekli bir günlük kapanış, Metaverse tokenini 5,37 dolara iterek bir kırılmayı tetikleyebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir