Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.273
% 2.35
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.273
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Analistler, Haftalık Bitcoin İçin İzlenecek Seviyeleri Verdi!

Kripto para analistleri, Bitcoin (BTC)’in mevcut seviyelere tutunabilmesi ve 20 bin dolar aralığında bir çöküşten kurtulabilmesi için, daha yüksek seviyeleri geri almaya çalışması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor. Coinmuhendisi.com olarak analistlerin görüşlerini ve Bitcoin fiyatı için takip edilmesi gereken önemli seviyeleri aktarıyoruz.

Bitcoin 20 bin dolara doğru mu kayıyor?

TradingView tarafından alınan veriler, BTC/USD’nin 16 Mayıs’ta hala 30 bin doları doları destek seviyesi olarak sağlamlaştırmayı başaramadığını gösterdi. Parite, haftalık 31.300 dolar seviyesindeki kapanışın ardından yeni kayıplar yaşadı. Luna Foundation Guard (LFG), geçen haftaki Terra (LUNA) ve TerraUSD çöküşü sırasında Bitcoin rezervlerinin neredeyse tamamını sattığını açıklasa bile, yeni satışların yapılmaması piyasalardaki havayı yükseltmedi. Popüler kripto para analisti ve yatırımcı Phoenix, konu ile ilgili bir Twitter gönderisinde şunları söyledi:

Önümüzdeki günler çok önemli olacak. Bu seviyeleri koruyun, buradan daha yükseğe çıkın. Başarısız olursa, gözlerim 21.8 bin dolar – 23,8 bin dolar arasında. Bunları tekrar akılda tutmayı beklemiyordum, lol. Q1 yapısının trendi tersine çeviren bir başlangıç olduğunu düşünerek yanılmışım.

Phoenix, 24 bin doların hemen altında, geçen haftanın tabanından bile daha düşük seviyelere bir dönüş tahmininde yalnız değil. Bu düşüncelere katılan diğer analist Rekt Capital, mevcut seviyelerin tutunamaması ve alıcıların gerçekleşmemesi durumunda 20 bin doların bir ilgi alanı olduğuna dikkat çekti. Analist, geçen haftaki hareketin, Bitcoin için makro aralığının tavan olarak 28.800 dolardan düşük olmasıyla yeni bir alım-satım aralığı yaratmış olabileceğini söyledi ve şunları ekledi:

Durum böyle olursa, düşük makro aralık, dirence dönüşebilir

Ünlü analist BTC fiyat hareketleri konusunda iyimser

Bu arada, ünlü analist Michaël van de Poppe de dahil olmak üzere bazı analistler, kısa vadeli beklentiler konusunda temkinli ama iyimser kaldı. Michaël van de Poppe Twitter üzerinden takipçilerine düşüncülerini şu şekilde anlattı:

28,4 bin doları test edip etmeyeceğimizden pek emin değilim. Ancak bu, takip edeceğim bir senaryo. Önemli boğa kırıcı 30.2 bin dolar. Genel olarak, Bitcoin için 32.8 bin dolara doğru devam etmesini bekliyoruz.

ABD dolarının gücünde devam eden bir dalgalanmanın ortasında hisse senetleri baskı altında. ABD doları endeksi (DXY) 13 Mayıs’ta 105’i gördü ve 16 Mayıs itibariyle, o sırada reddedilen bu seviyeyi yeniden test etmeye çalışıyordu. S&P 500 gün içinde yüzde 0,65 oranında değer kaybederken Nasdaq 100 yüzde 1.3 oranında değer kaybetti. Bloomberg Intelligence baş emtia stratejisti Mike McGlone şunları söyledi:

Riskli varlıkların volatilitesi azalmaya devam ederse, Bitcoin, uygun ortalama geri dönmeli. Ancak erken benimseme günleri yeni gelişen teknolojiyi/varlığı destekleyebilir. Hem Bitcoin hem de S&P 500, 100 haftalık hareketli ortalamalarının altına düştü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir