Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$62.026
% 2.77
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.026
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Analistler: Bu Haberin Etkisiyle Shiba Inu Patlayabilir!

Shiba Inu (SHIB) fiyatı yükseliş ivmesi kazandı, Binance kripto traderlara SHIB’de 100.000 dolar teklif etti. Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Shiba Inu’da (SHIB) kullanıcılara 100.000 dolar teklif eden bir kampanya başlattı.

Shiba Inu için patlama gelir mi?

Kripto para balinaları, son fiyat düşüşünde “Dogecoin katili” popüler meme coini almaya devam etti. Analistler, Shiba Inu fiyatının bir geri dönüş yapabileceğine ve bir çıkış için yükseliş ivmesi kazanabileceğine inanıyor. Shiba Inu’nun fiyatındaki (SHIB) son düzeltmeye rağmen, analistler meme coin tablosunda yükseliş sinyalleri tespit ettiler. Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Shiba Inu’da (SHIB) kullanıcılara 100.000 dolar teklif eden bir kampanya başlattı ve meme coine olan talebi körükledi.

Analistler Shiba’nın yakında patlayabileceğine inanıyor. SHIB fiyatı, alıcıların kripto para birimi için yükseliş olarak kabul edilen fiyat hareketini kontrol altına aldığı bir model olan üçlü bir dip oluşturdu. Shiba Inu’nun (SHIB) fiyatı bir gecede %4 kayıp bildirdi; ancak analistler yükseliş görünümüne sahip ve bir toparlanma öngörüyor. coinmuhendisi.com olarak daha öncede bildirdiğimiz üzere, hacimce dünyanın en büyük borsası olan Binance, SHIB’de 100.000 dolar veren bir kampanya başlattı. Kullanıcılar, ödülden paylarını borsada talep edebilirler. Taraftarlar, bunun Shiba Inu’nun benimsenmesini Binance’deki traderlar arasında daha da artırabileceğine inanıyor. Traderlardan gelen talep artışı Shiba Inu’nun fiyatını yükseltebilir.

Analistler: SHIB fiyatı artabilir

Son düzeltmede, Shiba Inu’nun fiyatı düşerken, Ethereum balinaları meme coini almaya devam etti. Bu, Shiba Inu fiyatı için bir yükseliş katalizörü olarak kabul ediliyor. Shiba şu anda altcoin ağındaki büyük cüzdan yatırımcıları arasında Ethereum’dan sonra en büyük holdingler arasında yer alıyor. Analistler Shiba Inu fiyat trendini değerlendirdi ve devam eden döngü için 0,0000227 doların destek olduğunu belirtti. FXStreet analistleri, Shiba Inu fiyatının teknik üçgende yükseldiğini belirtiyor. Meme coin fiyatının, alıcıların kar elde edebileceği 0.0000255 dolar seviyesinde dirence ulaşabileceğine inanıyorlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir