Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.429
% 1.84
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.429
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Analist Uyardı: AVAX, Ethereum ve LUNA Tahminini Paylaştı!

Yakından takip edilen bir kripto stratejisti ve traderı, ETH ve akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX) hakkındaki görüşünü güncellerken Ethereum rakibi Terra (LUNA) için keskin bir düzeltme öngörüyor. İşte detaylar…

Analist, Terra (LUNA) için bu seviyeleri öngörüyor

Yeni bir strateji oturumunda, takma adlı analist Cred, LUNA’nın tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 120 doları bastıktan sonra devasa bir boğa tuzağı oluşturmuş olabileceğini söylüyor. Bu formasyonu sevdiğini belirten analist, “sadece Aralık ayının en yüksek kapanışından bir formasyon oluşturduğunu ve ardından bunun üzerinde haftalık mumun kapandığını” belirtiyor. Bu mumun tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını ve ardından bir sonraki haftalık düşüşün mumu yuttuğunu söylüyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Bu, yüksek menzilli başarısız bir kırılma. Bunun için normal hedefiniz düşük aralık… Önyargınız yalnızca yüksek aralık geri alınırsa veya fiyat düşük aralığa ulaşırsa değişir.

Cred’e göre, LUNA 60 dolar civarında bir miktar destek sunabilir, ancak o, aralığın alt kısmının 40 dolara yakın olduğunu vurgulayarak, mevcut 80,70 dolarlık fiyatından yüzde 50’nin üzerinde bir aşağı yönlü potansiyele işaret ediyor.

Analist, Ethereum ve Avalanche tahminini de paylaştı

Kripto stratejisti, önümüzdeki günlerde toparlanacağını tahmin ettiği Ethereum’u da yakından izliyor. Ancak, rallinin büyük olasılıkla kısa ömürlü olacağı konusunda uyarıyor. Analist, önümüzdeki hafta hem Bitcoin (BTC) hem de Ethereum’un (ETH) toplanabileceğini, ancak bunların “kümelenme direncine” yönelik ralliler olduğunu belirtiyor. Bu tarz formasyonları sevmediğini aktarıyor.

Traderın radarındaki son token, Avalanche oldu. Cred, AVAX’ın 86 doların üzerinde başarısız bir kırılmanın ardından düşüş eğiliminde göründüğünü söylese de, boğalar piyasada yükselirse piyasa yapısının sabitlenme olasılığının hala olduğunu belirtiyor. Analist, konuya yönelik aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Sanırım aynı mantık, 86 dolarlık bir geri ödeme alırsanız, başka bir sahte hareket görme olasılığınız oldukça düşük ve belki de 115 dolara doğru ya da en azından yüksek 100 dolar ya da civarlarına doğru son hamleyi gerçekleştirebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir