Bitcoin:
$
BTC Dominasyonu:
%
Piyasa Değeri:
$

Analist, Sıçrayacak 2 Altcoin ve BTC Hedefini Paylaştı!

Bir kripto analisti, lider altcoin Ethereum’un en büyük rakiplerinden ikisinin toparlanacağını öngörüyor. Ayrıca, lider kripto Bitcoin’in (BTC) sıçramasının traderların düşündüğünden daha zor olacağını söylüyor.

Sherpa’nın toparlanacağını düşündüğü 2 altcoin

Altcoin Sherpa takma adlı bir kripto analisti, kısa vadeli bir ralli için üç kripto paraya bakıyor. Bu kriptoların kalıcı piyasa düşüş trendinden çıkıp çıkamayacağını ve ne zaman çıkacağını tahmin ediyor. Analist, bir saatlik ile günlük yüksek zaman aralığı [HTF] grafiklerinde altcoin’lerin teşvik görmediğini söylüyor. Ancak belirli projeler için geçici olarak yukarı yönlü potansiyel olabileceğini kaydediyor.

Analist, hem Cosmos’un (ATOM) hem de katman-1 ölçekleme çözümü NEAR Protocol’ün (NEAR) başarılı olabileceğini düşünüyor. Bu bağlamda şu değerlendirmeyi yapıyor:

HTF piyasa yapısı birçok altcoin için hala inanılmaz derecede düşüşte. Ancak biraz daha fazla kesme/öğütme + bu alt tip kalıpların oynadığını görürsek, kısa vadeli bir yükseliş göreceğimizi düşünüyorum. Bazı potansiyel çift dipler/(fincan ve kulp)/vb. şimdilik orada bir tür grafik var.

Kaynak: Altcoin Sherpa / Twitter

Altcoin Sherpa, daha sonra Ethereum (ETH) rakibi NEAR’a bir göz atıyor. Bu kapsamda aşağıdaki grafiği paylaşıyor. Basın zamanında NEAR Protocol, günlük bazda %5,29 artışla 3,50 dolardan işlem görüyordu.

Kaynak: Altcoin Sherpa / Twitter

“Bitcoin için 30.000 dolara kadar bir hamle muhtemel”

Analist, daha sonra lider kripto Bitcoin’e geçiyor. Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere Bitcoin altı aydan fazla aşağı yönlü bir seyir izliyor. Analist, BTC’nin Mart sonu ve Nisan başındaki yükselişini yansıtan başka bir BTC rallisi öngördüğünü söylüyor. Sherpa, öngörüsüne ilişkin şu açıklamayı yapıyor:

Her bir konsolidasyon, yüksek zaman dilimli grafiklerde bir arıza ile sonuçlandı. Bu sefer aynı mı olacak? Mart/Nisan 2022’ye benzer başka bir ayı piyasası rallisi olacak. Ne zaman/nerede olacağını (veya ne kadar yüksek olduğunu) bilmiyorum.

Kaynak: Altcoin Sherpa / Twitter

Analist daha sonra, bir sonraki yükseliş sırasında Bitcoin’in 30.000 dolara kadar çıkmasının mümkün olduğunu söylüyor. Sherpa, bu doğrultuda şu yorumu yapıyor:

Gerçekten, fiyatın potansiyel olarak düşündüğünüzden daha fazla artacağı bir ayı piyasası rallisi arıyorsunuz. 30.000 dolara kadar bir hamle gibi olması muhtemel. Oraya çıkacak gücü var mı bilmiyorum ama bu benim izlediğim bir senaryo.

“Ancak Bitcoin, 12.000 dolara bir düşüş görebilir”

Analist, Bitcoin için düşük potansiyel bir ayı döngüsü olarak 12.000 doları belirliyor. Ayrıca, BTC’nin fiyatının nihayetinde yalnızca değeri veya talebi yerine hisse senedi piyasaları tarafından belirlenebileceğini kaydediyor. Sherpa, tahminlerini şu şekilde izah ediyor:

Mart ayının sonlarında gördüğümüz bu son düşüş yeniden testi, gördüğümüz son gerçek düşüş testiydi. Geriye kalan her şey konsolidasyon, çöküş, konsolidasyon, çöküş oldu. Şimdi konsolidasyon aşamasındayız. Kesinlikle 12.000 dolara veya herhangi bir yere başka bir düşüş görmemiz olası. Ama başka bir ayı piyasası rallisi olacak. Nasıl görüneceğini veya ne kadar güçlü olacağını bilmiyorum. Ancak dediğim gibi, bence büyük ölçüde hisse senetlerine bağlı olacak. Ne yazık ki, bu gerçekten işin doğası.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir