Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.686
% 2.09
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.686
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Analist, SHIB Fiyatını Patlatacak 3 Gelişmeyi Açıkladı!

Shiba Inu fiyatı toparlanmaya başlarken, kripto piyasasının geri kalanı kan gölüne döndü. En büyük meme coin’ler Shiba Inu ve Dogecoin’de ağ etkinliğinde bir artış var. ShibArmy, token burn etkinlikleri devam ederken SHIB fiyatında büyük bir artış bekliyor.

Ağ etkinliği patladıkça SHIB fiyatı yükseldi

Shiba Inu, rakip Dogecoin ile birlikte ağ aktivitesinde kayda değer bir artış gözlemlediği için yükseliyor. On-chain veri kaynağı Santiment’ten alınan verilere dayanarak, son on gün içinde Shiba Inu ve Dogecoin yatırımcıları arasındaki ağ etkileşimi sırasıyla %35 ve %32 arttı.

Çoğu kripto para biriminin fiyatlarında düşüşe tanık olduğu bir zamanda, yatırımcılar Shiba ekosistemine sermaye akıtıyor. Ağ etkinliğindeki bir artış, ShibArmy üyelerine ve yatırımcılara artan ilginin göstergesidir. Ayrıca, yatırımcılar arasında yükseliş hissini körüklüyor.

Uzmanlar, artan işlem aktivitesinin Shiba Inu fiyat rallisi için geçici bir kurulum olabileceğini söylüyor. Son likidite krizleri, Terra LUNA’nın çöküşü ve ardından Three Arrows Capital’ın iflası, piyasada bir düşüşü tetikledi.

Üç işlemde 23 milyon Shiba Inu yok edildi

Shibburn portalı, son üç işlemde 23.4 milyon Shiba Inu yakıldığını ortaya koyuyor. Topluluk, son 24 saatte 357,6 milyon Shiba Inu’yu ölü cüzdana gönderdi. Bu esnada yakma oranı bir gecede %119 arttı.

Shiba Inu’nun token burn etkinlikleri trilyonlarca SHIB’yi kalıcı olarak dolaşımdan çıkardı. Şu anda dolaşımda olan 557,9 trilyon Shiba Inu değerinde artışa katkı sağlıyor.

Shiba Inu sosyal hakimiyeti artıyor

Artan ağ faaliyetine ek olarak, Shiba Inu sosyal hakimiyetinde bir artışa tanık oldu. Santiment’ten alınan verilere dayanarak, sosyal hakimiyet, meme token’in aşırı bir zamanda mı tartışıldığını yoksa günün daha az belirli bir saatinde mi tartışıldığını eşitleyen bir metriktir.

Bu artış, Shiba Inu fiyatındaki toparlanma ile aynı zamana denk geliyor.

SHIB, Coinbase’de liderliğini sürdürüyor

Shiba Inu, Coinbase‘de liste fiyatından daha yüksek fiyatla işlem gören üç kripto arasından biri. Shiba Inu fiyatı ayı piyasasında toparlanmaya başlarken Bitcoin ve Ethereum fiyatları düşmeye devam etti. Piyasa değerine göre ilk 30’daki kripto para birimlerinin çoğu şu anda güçsüz durumda. Ayrıca iyileşmek için mücadele ederlerken, Shiba Inu fiyatı geri dönüyor.

Crypto.com’un Kazanma programından kaldırılmasına ve diğer benzer aksiliklere rağmen SHIB ayakta kaldı. Bununla birlikte, Shiba Inu fiyatı trendin tersine dönmesine tanık oldu. Crypto.com, Shiba Inu’yu Crypto Earn’deki ödüller için desteklenen token’ler listesinden çıkarırken, Coinbase Commerce, yatırımcılar anında ve ücretsiz ödeme yerleşimleri için Shiba’yı platformuna ekledi.

Shibarium lansmanı yaklaşıyor

Shiba Inu’nun katman-2 çözümü Shibarium, 2022 üçüncü çeyrek gibi erken bir tarihte beta aşamasına hazırlanıyor. Unification Foundation’daki geliştiricilerin duyurusuna göre, Shibarium’un beta sürümü yakında piyasada olacak.

Diğer yandan, Shibarium ve Shiba Games, 2022’de Shiba Inu ekosistemi için planlanan iki sürümdür. Uzmanlar, Shibarium’un piyasaya sürülmesinin Shiba Inu’nun geri kazanılmasına katkıda bulunabileceğini söylüyor.

Birleştirme, ShibArmy’ye, Shibarium Alpha TestNet’in birkaç haftadır başarıyla çalıştığını ve geliştiricilerin genel Beta TestNet dağıtımından önce gerekli destek araçlarını oluşturmalarına olanak tanıdığını bildirdi. Yoğun geliştirme altındaki birincil araç, ikinci katmana de dağıtılacak olan cüzdan uygulamasıdır.

Shiba ekosisteminin yeni projeleri

Shibarium, xFUND ve özellikle Oracle of Oracles (OoO) ile iyi kurulmuş, savaşta test edilmiş ve sağlam teknoloji üzerine kuruluyor ve geliştiriyor. Oracle of Oracles, bir AMM olarak ekosistemde önemli bir rol oynayacak. Shibarium Public Beta TestNet’in 3. çeyrekte devreye alınması planlanıyor. Aynı zamanda, tarafların doğrulama süreci de dahil olmak üzere ağ ile tam olarak etkileşime girmesine izin verecek.

SHIB fiyatı toparlanmaya hazır

FXStreet analistleri, Shiba Inu ters rüzgarlarla ve kısa bir konsolidasyon dönemiyle karşı karşıya kaldıktan sonra, SHIB’nin yeni bir yükselişe hazır olduğunu tahmin ediyor. Analistlere göre Shiba Inu fiyatı, mevcut seviyesinden %15’lik bir ralliye hazır. Ayrıca analistlerin SHIB için sıradaki hedefleri 0,0000119 ve 0,0000130 dolar. Bununla birlikte trendin devam etmesi, SHIB fiyatını kısa vadeli yerel zirve olan 0.0000139 doları yeniden test etmeye zorlayabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir