Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$62.902
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.902
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Analist: Mart Geldi! Ethereum Yerine Bu Coin’den Aldım

Kripto para piyasasının beklenmedik yükseliş ivmesinin ardından, popüler bir Twitter analisti Ethereum yerine neden Bitcoin tercih ettiğini teknik kanıtlarla cevapladı. Analist, altcoin piyasasından tereddüt ettiğini ve Mart ayında BTC’yi tercih edeceğini söylüyor.coinmuhendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz…

Ethereum neden karamsar görünüyor?

Makro sorunlar geleneksel piyasa tahminlerini etkilediğinden, tanınmış bir kripto uzmanı yatırım tekniğini değiştiriyor. Pentoshi lakaplı kripto analisti, 522.200 Twitter takipçisine şu anda Bitcoin (BTC) satın aldığını ancak genel olarak Ethereum (ETH) ve altcoin’ler konusunda temkinli olduğunu söylüyor:

Beni ETH hakkında şüpheci yapan şey (Rusya-Ukrayna savaşı) bu ve bu yüzden aylardır BTC’ye odaklanıyorum. Bu üçgen içinde 300 günlük bir konsolidasyon oldu. Değeri ne olursa olsun, bu grafiği son iki yıldır kullanıyorum. Altcoin’lerin kötü bir şekilde geciktiği yerde, BTC tek başına toplanabilir. 2017-2018 yıllarına ait travmatik bir hatıra devam ediyor.

Analistin Mart Bitcoin fiyat beklentileri

Pentoshi, pozisyonunu yeniden değerlendirmeden önce Bitcoin’in 1 Ocak’taki 47,292 dolarlık fiyatını geri almasını bekleyeceğini ekliyor:

Mart ayının hareketli parçaların bol olduğu bir ay olduğunu belirtmek isterim. Sonuç olarak, günlük yaklaşımın en iyisi olduğuna inanıyorum. Şu anda dünyada çok şey oluyor. Söylemek imkansız. Hala yıllık bir açılışa doğru eğiliyorum, ancak bekleyip görmem gerekecek.

Bunu takiben uzman, makroekonomik ve jeopolitik gelişmeler yatırım resmini daha da karmaşık hale getirdiğinden, yatırımcıların şu anda karşı karşıya kaldıkları yeni “savaş sisi” durumunu tartışıyor:

Mart ayına girdiğimize göre, ileriye baktığımızda aşağıdakilere sahibiz: FOMC (Federal Açık Piyasa Komitesi) (oran artışları). Bir savaşta tırmanma potansiyeli El Salvador’un Volkan Tahvilleri.

ETH yerine Bitcoin’e odaklanmak doğru mu?

Pentoshi, şu anda Ethereum yerine Bitcoin’i tercih ederken, yakın gelecekte bir ETH satın alma olasılığını keşfedeceğini belirterek tweet’ine devam ediyor:

Sonunda ETH yerine BTC almaya karar verdim. Bence altcoin’ler yerine Bitcoin’e odaklanmak doğru hareketti. Ancak vade gelecekte ETH’yi düşünmenin zamanının geldiğine inanıyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir