Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.889
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.889
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Analist Jason Pizzino’ya Göre, 2022’nin İlk Çeyreğinde Bu 5 Kripto Parada Yükseliş Yaşanacak

Popüler kripto para analisti Jason Pizzino, önümüzdeki birkaç ay içinde hangi altcoinlerin yükselmeye hazır olduğundan bahsetti. Pizzino’nun listesinde ilk sırada, stablecoin’ler için merkeziyetsiz borsa olan Curve Finance’in yönetim token’ı Curve Dao Token (CRV) yer alıyor. Pizzino, CRV’nin Bitcoin grafiğinin yükselişte olduğunu söyledi.

“The Sandbox gibi yükselecek mi? Muhtemelen hayır, çünkü vizyon, heyecan, umutlar ve hayallerin bir NFT/oyun/metaverse projesinde olduğu gibi bir DeFi projesine yerleştirilebileceğini düşünmüyorum… Ancak böyle bir grafikte bu kadar sıkı bir şekilde sarılmış bir şeyde elde edilecek bazı büyük kazanımlar olduğunu düşünüyorum.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

CRV, yazı yazılırken son 24 saatte %5 oranında düşüşle 4.89 dolardan işlem görüyordu. Analist listesinde ikinci sırada, blockchain ölçekleme çözümü Polygon’un yerel token’ı MATIC var. Analiste göre genel kripto anlatısı Ethereum’a (ETH) geçerse, Polygon’un durumunun iyi göründüğünü belirtiyor. MATIC, gün içinde %8’den fazla artışla 2.07 dolardan işlem görüyor.

Popüler ismin bir sonraki seçimi, akıllı sözleşme platformu Terra’nın yerel token’ı LUNA oldu. Pizzino, CRV ve MATIC konusunda LUNA’dan daha iyimser olduğunu belirtiyor. LUNA, son 24 saatte %5.6’dan fazla artışla 61.99 dolardan işlem görüyor.

Yatırımcının dördüncü seçimi, açık kaynaklı bir blok zinciri ağı ve Bitcoin geliştirici projesi olan Stacks’ın yerel varlığı olan STX oldu. Pizzino, Stacks’ın şimdiden patlak verdiğini ve kısa vadeli kazançlar görebileceğini belirtti:

“Tüm zamanların en yüksek seviyelerinde kaldığını görmek istiyorsun… Metaverse kadar büyük olacaklar mı? Zaten öyle düşünmediğimi söyledim. Ama bu çeyrekte veya gelecek çeyrekte hareket edecek bir şeye bakmak istiyorum. Çünkü daha büyük sermayeli metaverse kripto para birimlerinden emin değilim, çünkü hamlelerini yapmış olabileceklerini düşünüyorum.”

STX, gün içinde yaklaşık %10 oranında bir düşüşle 2.63 dolardan işlem görüyor.

Pizzino’nun tercihlerinden bir diğeri, farklı blok zincirleri arasında varlıkların güvenli ve ucuz transferini kolaylaştırmayı amaçlayan bir blok zinciri platformu olan THORChain’in yerel varlığı olan RUNE.

Pizzino, RUNE’nin Bitcoin’e (BTC) karşı daha yüksek düşüşler ve daha yüksek zirveler yaptığını belirtiyor. Analist, varlığın “şu anda en güçlü oyuncu” olduğu için Ethereum’u da geride bırakması gerektiğini söylüyor.

RUNE, gün içinde %3’ten fazla düşüşle, yazı yazılırken 10.76’dan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir